mamamatysia
Fanka BB :)
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-dpatrz zazdrośnice jedne!:-d:-d:-d
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-dpatrz zazdrośnice jedne!:-d:-d:-d

Moniqsan-Pakuj siebie i Lilkę i przyjeżdżaj na Śląsk:-) U mnie miejsca do spania dosyć;-)
), Lilia przesypia podróże, ja mam co 2 tygodnie 2 tygodnie wolnego (w sensie mąż ma dyżur, i albo jest w domu albo nie, zależy gdzie wyląduje) ... więc ... 

Zapraszam(poważnie):-):-):-):-)Ty ty, Ty uważaj co piszesz! Dla mnie odległości to pestka (były czasy że do męża do Gdańska co tydzień gnałam ... oczywiście robiłam mu niespodzianki, wyglądał na szczęśliwego), Lilia przesypia podróże, ja mam co 2 tygodnie 2 tygodnie wolnego (w sensie mąż ma dyżur, i albo jest w domu albo nie, zależy gdzie wyląduje) ... więc ...
Ale On już w tym tygodniu do nas nie przyjedzieMarzena tak sobie pomyslałam,ze my mamy wspólnego męza:-). Maja tak samo na imię,zawód taki sam, moje chlopaki taż blondynki-ja do ciebie wpadne to Sławek w tym tygodniu nie będzie musial przyjezdzac do nas.Niech zostanie u was.![]()
Zapowiedział się, że na Włochy jedzie
To chyba u Was jest???AgentkiAle On już w tym tygodniu do nas nie przyjedzieZapowiedział się, że na Włochy jedzie
To chyba u Was jest???