reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Marzena tak sobie pomyslałam,ze my mamy wspólnego męza:-). Maja tak samo na imię,zawód taki sam, moje chlopaki taż blondynki-ja do ciebie wpadne to Sławek w tym tygodniu nie będzie musial przyjezdzac do nas.Niech zostanie u was.:-D

Moniqsan-Pakuj siebie i Lilkę i przyjeżdżaj na Śląsk:-) U mnie miejsca do spania dosyć;-)

Ty ty, Ty uważaj co piszesz! Dla mnie odległości to pestka (były czasy że do męża do Gdańska co tydzień gnałam ... oczywiście robiłam mu niespodzianki, wyglądał na szczęśliwego :sorry:), Lilia przesypia podróże, ja mam co 2 tygodnie 2 tygodnie wolnego (w sensie mąż ma dyżur, i albo jest w domu albo nie, zależy gdzie wyląduje) ... więc ... :-p:-p:-p

Ty ty, Ty uważaj co piszesz! Dla mnie odległości to pestka (były czasy że do męża do Gdańska co tydzień gnałam ... oczywiście robiłam mu niespodzianki, wyglądał na szczęśliwego :sorry:), Lilia przesypia podróże, ja mam co 2 tygodnie 2 tygodnie wolnego (w sensie mąż ma dyżur, i albo jest w domu albo nie, zależy gdzie wyląduje) ... więc ... :-p:-p:-p
Zapraszam(poważnie):-):-):-):-)
Tylko ciiiii bo nas tu zaraz Monika pogoni;-)

Marzena tak sobie pomyslałam,ze my mamy wspólnego męza:-). Maja tak samo na imię,zawód taki sam, moje chlopaki taż blondynki-ja do ciebie wpadne to Sławek w tym tygodniu nie będzie musial przyjezdzac do nas.Niech zostanie u was.:-D
Ale On już w tym tygodniu do nas nie przyjedzie:no: Zapowiedział się, że na Włochy jedzie:-p To chyba u Was jest???

No więc Marzeno w Wilnie mieszkam od urodzenia, w okręgu wileńskim jest sporo Polaków, w niektórych miasteczkach ok 99%:-) a tak ogólnie, to przed II Wojną Światową Wilno należało do Polski, a po wojnie Stalin oddał go Litwinom, no i nie wszyscy po tym wyjechali do Polski, w mojej rodzinie było tak, że babcia z dziadkiem byli już spakowani, ale przyszedł bardzo nielubiany sąsiad i mówi, wyjeżdżacie, to będę mieszkał w waszym domu, na co babcia tupnęła nogą i powiedziała, że niedoczekanie jego, więc zostali.A jeżeli chcesz wiedzieć więcej, to możesz se poczytać Polacy na Litwie – Wikipedia, wolna encyklopedia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry