monika1977
Fanka BB :)
Ewka,my też ,my też ślemy buziole.:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Ze wszystkim dodatkami wyniósł nas z 1400 zł (mój M w życiu nie wydalby z 2000-3000 zł na wózek, pomimo, że sponsora mieliśmy dobrego).M pracuje w Fiacie(samochody dostawcze-obsługa firm) oprócz tego jeszcze handluje samochodzikami prywatnie:-).Maniak motoryzacjiNo to salon nowych samochodów czy komis? Bo tak co my tam w Pitrowicach mamy? Renault, Fiat, BMW, Audi - co jeszcze z nowych? I taki dość duży komis tuż przed skrzyżowaniem. No to które???

Ja jeździć nie potrafię, ale możemy pojeździć razem to się nauczymyM pracuje w Fiacie(samochody dostawcze-obsługa firm) oprócz tego jeszcze handluje samochodzikami prywatnie:-).Maniak motoryzacji
Moniqsan-Może być skrót Mmatysia(podoba mi się:-)).On mi autko obiecuje byle tylko mnie zmotywować do jazdy i zdania egzaminu.Mogę wybrac co mi się podoba (dlatego Mercedes bo najlepiej mi się w nim siedzi) bylebym tylko zaczęłą jeździć.

Tylko nie wiem na ile osób jest rejestrowany mój seacik. Bo nie wiem czy się nam trójka dzieci z tyłu zmieści!!! Ale pewnie jest na 5 osób...