reklama

Mamy majowe 2009

Dziewczynki powiedzcie mi jak to jest z tym dodatkowym 1000 jak się przechodzi na wychowawczy , bo jutro tam ide z rodzinnym i chciałam się zapytać, a teraz was nadrabiam

reklama
ej dziewczyny górne ząbki Izy postanowily opuścić ciepłe dziąsełka i pokazac światu swoje ostre krawędzie, więc mój biedny mężulek i moja najmłodsza siostra będą jeszcze dotkliwiej pogryzieni

Koleżanki z klubu AA, we wtorek razem z mężem, ojcem i szwagrem(w typowo męskim gronie:-D:-D:-D) robiliśmy dwie flaszki, potem w środę z mężem i przyjaciółką z dzieciństwa Martini Rosso, a dziś nic. Podobijajcie mnie co Wy dziś pijecie....

moniqsan, kurcze w Pl jest taki wybór tych wszystkich rzeczy że szok :szok: a tutaj to załamka na maxa :eek: jak coś fajnego to drogie jak psi:confused2: i wszystko wszędzie takie samo bleeee

aga, boski szefuncio nie ma co :sorry:
ja u swojego też jeszcze nie byłam po tym jak wystawił mnie do wiatru z godzinami pracy :crazy: nie miałam ochoty sobie humoru psuć jak kuzynka była ;-)

m&m, nie ważne co - ważne by % miało i waliło w dekiel :rofl2:
sukienka śliczna, bardzo skromna ale piękna, bardzo mi się podoba góra - tutaj przy cycusiach :tak:
a tren to niestety ale nie jest - nie było - moim marzeniem :sorry:
a co na głowę zakładasz? welon? diadem? żywe kwiaty?
a buciki już masz?
ja ostatnio też w ślubnym temacie - bo moja kol co jest tutaj w Irl, w przyszłym roku w sierpniu w Pl bierze ślub, więc w sprawach ślubnych jestem troszkę w temacie ;-):tak:

madzia, hihi daj mu więcej czytać nasze bb to może się nawróci :sorry::-)

moniqsan - krzesełka identyczne, różnica w cenie i logo przyczepionym na tacce-półce z przodu.
kornasia - też podoba mi się ten zestaw stoliczka z kzresełkiem, super. Ja też będę się rozglądć za czymś takim.

Co do ślubnych tematów to w przyszłym roku ślub bierze moja kuzynka i kuzyn mojego męża, a za 2lata mój kuzyn więc zaczyna się okres ślubnych imprez :). Będzie taniec, muzyka i dobre jadło i jakiś procencik, he, he, mniam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
moniqsan- moge Ci sprawdzić na pudełku, tylko ze jutro, bo teraz nie zejde do piwnicy bo jestem sama z małym:-)a M przyjeżdza jutro.
Trzeba byłoby porównac je w sklepie, tak byłoby najpewniej,
ale faktycznie wyglądają tak samo.

Nie no, specjalnie to nie lataj po piwnicach :-D Myślałam że na nim jest może napisane made in ...
A w sklepie wątpię by się dało sprawdzić, bo zapewne te innych firm dostępne są tylko w necie i porównać się nie da :no2:

Już parę razy trafiłam na zabawki identyczne a różnych firm (np grzechotki), no i nie różniły się niczym - jakością, materiałami wykonaniem - identiko. Pewnie jak na coś nie ma patentu to każda firma sobie to może zamówić, a za ile sprzeda to już zależy jak na rynku stoją :sorry:

barmanka - Kochanie Ty Moje!!!! Uśmiałam się do łez, choć w***** masz:-p. A męża pierwsza klasa:-p. Mój ostatnio miał pretensje, ze jego rozrzucone rzeczy wciskam do szafki, w której zrobił porządek i dzięki temu jest wolna półka!!! On chce abym mu przypominała żeby kładł na miejsce!!!:szok::szok::szok:. Przypominałam ale ile można, a tak nie strzępię języka i brudów nie widzę.

EWKA ja bym Ci radzila jednak nie dawac na noc obiadku (po raz pierwszy...)bo jezeli dziecko bedzie sie meczylo (odpukac) to w dzien a nie przez cala noc.... to tylko moje zdanie.. no i jakie kupiliscie krzeselko my nadal sie zastanawiamy....
Ja też jestem za nie podawaniem obiadku na noc!!! Najlepiej w porze obiadowej jak mają pzredszkolaki czyli ok 12-13.

owca...nigdy nie daj się namówić na mieszkanie u teściowej...zaprzyj się jak...koza :-D
i nie daj się. Lepiej 9 metrów spokoju niż 20 udręki.

bohaciefka
, piękna akcja, ja miałam podobną :-D
mój M zawsze się dziwił jak to , naczynia nie zmyte? Ja nie miałam czasu na prysznic?Pies nie był na dworze? Co ty robisz cały dzień pytał....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak ostatnio poszłam do pracy to przywiózł mi Młodego cały zziajany i zły...jak wróciłam do domu to zastałam takie bordello ze mnie zatkało, jak spytałam czemu nic nie sprzątnął to obrzucił mnie tylko wsciekłym spojrzeniem i wycedził ze nie miał czasu o tym pomyślec nawet :-D
Pomyślałam sobie " a widzisz dziadu?" :-D:-D:-D
Satysfakcja trzyma mnie do dzisiaj
. Ciekawe jak będzie w piątek, ide do pracy na popołudnie :-)
CONFI AŻ SIĘ PORYCZAŁAM ZE ŚMIECHU!!!!!!!! ZUCH DZIEWCZYNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):tak::-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry