Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

) robiliśmy dwie flaszki, potem w środę z mężem i przyjaciółką z dzieciństwa Martini Rosso, a dziś nic. Podobijajcie mnie co Wy dziś pijecie....
a tutaj to załamka na maxa
jak coś fajnego to drogie jak psi
i wszystko wszędzie takie samo bleeee
nie miałam ochoty sobie humoru psuć jak kuzynka była ;-)

:-)whiskey z FantąPodobijajcie mnie co Wy dziś pijecie....

moniqsan- moge Ci sprawdzić na pudełku, tylko ze jutro, bo teraz nie zejde do piwnicy bo jestem sama z małym:-)a M przyjeżdza jutro.
Trzeba byłoby porównac je w sklepie, tak byłoby najpewniej,
ale faktycznie wyglądają tak samo.
Myślałam że na nim jest może napisane made in ...

. A męża pierwsza klasa
. Mój ostatnio miał pretensje, ze jego rozrzucone rzeczy wciskam do szafki, w której zrobił porządek i dzięki temu jest wolna półka!!! On chce abym mu przypominała żeby kładł na miejsce!!!

. Przypominałam ale ile można, a tak nie strzępię języka i brudów nie widzę.Ja też jestem za nie podawaniem obiadku na noc!!! Najlepiej w porze obiadowej jak mają pzredszkolaki czyli ok 12-13.EWKA ja bym Ci radzila jednak nie dawac na noc obiadku (po raz pierwszy...)bo jezeli dziecko bedzie sie meczylo (odpukac) to w dzien a nie przez cala noc.... to tylko moje zdanie.. no i jakie kupiliscie krzeselko my nadal sie zastanawiamy....
CONFI AŻ SIĘ PORYCZAŁAM ZE ŚMIECHU!!!!!!!! ZUCH DZIEWCZYNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)owca...nigdy nie daj się namówić na mieszkanie u teściowej...zaprzyj się jak...koza
i nie daj się. Lepiej 9 metrów spokoju niż 20 udręki.
bohaciefka, piękna akcja, ja miałam podobną
mój M zawsze się dziwił jak to , naczynia nie zmyte? Ja nie miałam czasu na prysznic?Pies nie był na dworze? Co ty robisz cały dzień pytał....
Jak ostatnio poszłam do pracy to przywiózł mi Młodego cały zziajany i zły...jak wróciłam do domu to zastałam takie bordello ze mnie zatkało, jak spytałam czemu nic nie sprzątnął to obrzucił mnie tylko wsciekłym spojrzeniem i wycedził ze nie miał czasu o tym pomyślec nawet
Pomyślałam sobie " a widzisz dziadu?"
Satysfakcja trzyma mnie do dzisiaj . Ciekawe jak będzie w piątek, ide do pracy na popołudnie :-)
:-)Re: krzesełko do karmienia avangarde-podróbka chi - Zakupy - Forum dyskusyjne | Gazeta.pllZnalazłam na forum opinie porównujace te krzesełka