reklama

Mamy majowe 2009

ankzoc - świetne jest to łóżeczko (pięknie sie prezentuje). Cieszę się, że choróbsko opuszcza Majeczkę:-)

jola, kornasia - super!!! wspólne zakupki spacery - lepiej się zgadujecie niż My w PL :confused2::sorry:

barmanko - ubić dziada...albo wymienić na lepszy model/rocznik :-D:-D:-D

mamamatysia - ależ Ty masz skromne wymagania co do prezentów;-):-D ja tez pomyślalam o autku, albo jakims "bonie" na ciuszkowe szaleństwa;-)

No a ja osamotniona "słomiana wdowa" :-Dmialam dzisiaj dość miłe popołudnie (pomimo faktu, iz umowiłam się z szefem, baaa - jak tylko wyszłam z domu jeszcze raz do niego zadzwoniłam (w sprawie tego poprawionego podania o wychowawczy) - a On mnie chciał w bambuko zrobić:wściekła/y:. Miał byc na budowie, i uciekł...ale ja mam chyba jakiś wrodzony instynkt do niszczenia wszelkich niespodzianek dla mojej osoby:-D...i "złapałam" szefa (nieświadomie) na jednej malej (mało używanej) uliczce. Nie wiem co mi odbiło - zawsze szłam główna ulica w stronę centrum, a dzis Jaga nie chciała usnąć, więc wybrałam się na "peryferia", i jakież bylo moje zdziwienie, gdy po 8 minutach od mojego telefonu spotkałam tam swojego bossa. Jego mina (gdy zapukałam mu w okienko od autka) - bezcenna!!! Widać było, że niechętnie bierze to podanko..zresztą rozmowa z nim też się nie kleiła (wisi mi jeszcze 2 wypłaty):crazy::confused2:.
Na szczeście później spacerek poukładał się idealnie - spotkałam mnóstwo znajomych. Pogadalam z koleżanka z pracy. Kupiłam sobie lakier do pazurków - Revlon (nr 721 - Raven Red), zaszalałam w Hipermarkecie. No i po 3 godzinach wróciłyśmy do domu - niestety już z rykiem (niepotrzebnie ją bralam na ręce w kwiaciarni u koleżanki, bo później po wsadzeniu do wózka i wyjechaniu ze sklepu - no ale musiałam Ją ubrać..) nie dało się jej opanować. Poryczała 10 minut i padła...

reklama
moniqsan - rzeczywiście wyglądają prawie identycznie...a ceny...szok- ja chyba wolę to za 199 zł;-):-D

Dzieki za te porównania - ja kurcze tez już lada dzień będę musiała zakupić jakieś krzesełko - poczekamy tylko na Tatusia ;-)

boniu, u mnie taki zajon od 2 dni że nawet nie mam jak odpisać.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Moniqsan fajnie że znalazłaś te tańsze krzesełka. Faktycznie wyglądają na takie same.

Nina2003, co do chodzików, to ja uwazam że najfajniejsze z tych co pokazałaś są:
http://www.allegro.pl/item803400711_2w1_chodzik_pchacz_stolik_gra_z_zabawkami.html

i ten:
http://www.allegro.pl/item813815807_muzyczny_chodzik_pchacz_fisher_price_nowosc_2009.html

Barmanko, też mam nerwa dzisiaj:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::growl::growl:, może później napisze. Może napiwo sobie wyskoczymy wieczorkiem? ;-):-D:-D
a tu link do sukni, jak prosiłaś.

https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-maju-2009-f259/mamy-majowe-2009-a-18750/index2223.html#post4432349

Jeszcze raz z Filipkiem dziekujemy za zyczenia.Bardzo na miło, ze o nas pamietałyscie.
Mój synalek jakis dzisiaj nerwowy byl.Zmierzyłam mu temp, ale mial 36,7.przez cały dzien przespal tylko z godzinke czasu.Ale teraz spi slodko jak aniolek juz od pól godzinki.Ja zaraz uciekam sie kąpac.

AAAAAA no i gadałam dzisiaj z mezem i przyjedzie za tydzien na 10 dni:-D:-D:-D, a nie tak jak mialo byc, ze dopiero na B.N:-D:tak::-D

no właśnie - gdzie ja mam głowę:confused2:..

Ewka i Adrianku - dla Was również wszystkiego co najlepsiejsze od Cioci Agi i Jagodzianki:tak::-):-):-)!!! Dopiero teraz popatrzyłam na Wasz suwaczek - a tam jak byk - 6 miesiecy!!! Super:-D!!! Gratuluję i przesyłam buziole

moniqsan- ja mam to krzesełko chicco polly, naprawde fajne. Tylko, minus jego taki ze jest ciężkie.Widziałam tez tańsze, faktycznie są łudzaco podobne. Ja moje kupiłam za 390zł, bo mam stary kolor i jakąś promocje zrobili.

aneteczko, a byłabyś taka dobra i zerknęła na made in Twojego Chicco :confused: Bo mam wrażenie że one są łudząco podobne bo produkowane są w tym samym miejscu tylko dla różnych odbiorców (Nie pierwszy raz na coś takiego trafiam) :rolleyes2:

Ostatnia edycja:
Barmanko ja też chce do grona lesbijek mój mąż robi to samo jak zje to talerz zostawia na stole o szklankach to nie wspomne :-)
a teraz czyta co pisze i strzela fochy i nawet moje szklanki odniósł hi hi

Pisze tylko na nim chicco uk, a nigdzie nie ma made in.........:-).może na pudełku, ale mam je w piwnicy.
Jeszcze jest coś takiego Artsana- como-Italy i podany nr normy.

No właśnie, na tej aukcji AVANGARDE Nowe Krzesełko do Karmienia !!! W-wa (804872493) - Aukcje internetowe Allegro

jest napisane: "KRZESEŁKA SĄ PRODUKCJI WŁOSKIEJ WYPRODUKOWANE NA ZLECENIE NASZEJ FIRMY"

A na tej aukcji chicco jest nawet identyczny wzór tapicerki
CHICCO POLLY KRZESELKO DO KARMIENIA ZABAWY +GRATIS (804255029) - Aukcje internetowe Allegro

Śmiem podejrzewać że jest to to samo :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry