reklama

Mamy majowe 2009

kornasia - ponieważ Adrian najwcześniej spać idzie o 12-ej także nie wiem czy to jest dla niego za późno;-)
kupiliśmy krzesełko firmy safety 1st, zobaczymy jak będzie się sprawowało

reklama
kochane ja wpadłam tylko na chwilkę, m ma wolne więc same rozumiecie, dziś cały dzień biegania załatwiania, przed chwilą wrócilismy do domu :confused2:
ale udało nam się kupić super łóżeczko :-)

Majusia już czuje się lepiej, chociaż w nocy już nie spała tak ładnie buuu

Marzenko,Moniqsan,Moniko-Pudło:laugh2:.To ani Day Spa ani Mercedes.To po prostu jedna w całości przespana noc:sorry: .
Przyznam, że o tym też pomyślałam, ale stwierdziłam, że tego Rodzice dać Ci nie mogą i chyba chodzi o jakieś materialne sprawy. I stąd też pomyślałam o tym Mercedesie. Choć jakby się zastanowić to Rodzice mogą zabrać do siebie Fifiego i prześpisz sobie elegancko nockę:tak::tak::tak: Ale to już lepiej Marcedesa weź:-D:-D:-D:tak:;-)!!!

Ankzoc bardzo ładne łózeczko!!! A to już mojego nie chcesz??? Moje jest super-turystyczne, zajmuje jeszcze mniej miejsca po złożeniu i jest niesamowicie lekkie;-)!!!

ankzoc sliczne to lozeczko, ma takie ladne kolorki :-) super ze corci juz lepiej a nie martw sie znowu zacznie lepiej spac, czego Ci zycze :-D
Ja juz dzis szalu dostaje z ta moja maruda nie dosc ze marudzi caly dzien to jeszcze tak piszczy ze az mi glowa juz peka, nawet na spacerze dal dzis popalic co nigdy mu sie nie zdaza :eek: Nie mam pojecia czy to moga byc zeby bo teretycznie nic tam nie widze a trwa to juz kilka dni ??? :confused2:

boszzzze dziewczyny ale mam nerwa :wściekła/y::wściekła/y: staram się nadrobić wątki, chociaż tak po łebkach ale za cholere skupić sie nie mogę :sorry:
mąż mnie wkurwia że mała bania :crazy::crazy::crazy:
powiem wam że lepiej zorganizowana byłam jak byłam sama w domu z kuzynką, Eda zajmowała się dzieckiem a ja robiłam wszystko inne. i normalnie WSZYSTKO miałam porobione!
a ten dziad jeden nawet szklanki do zlewu nie wstawi po wypitej kawie!! :wściekła/y::wściekła/y:
dziś wywaliłam śmieci by opróżnić kosz - jutro jak znowu taki syf za dupą będzie zostawiał to tylko fruwać wszystko będzie :wściekła/y::wściekła/y:
coś tam kleił - gdzie zostawił klej?? na ławie!! już wychodził do pracy, i ja wkurwiona się pytam co ten klej robi na ławie (zaznaczam że używał go rano), a on na to "podaj mi to schowam", odpowiedziałam "chyba o c h u j a łeś!!"

2 dni temu wrócił z Pl, do dziś w pokoju stoi walizka i klamoty które trzeba pochować:crazy:

mam dosyć samców....
.....chyba zostane lesbijką:tak::sorry::eek::cool2:

EWKA no chyba ze tak.... 12 .... to ja juz nawet spie o tej porze :-D
OWCA moze sprobuj namowic Twojego M do tego kredytu.... wiem z doswiadczenia ze lepiej zyc biedniej niz w konflikcie... gdy mieszkalismy z bratem mojego M mielismy bardzo ladny domek z ogrodem itp... ale po OSTRYCH klotniach stwierdzilismy ze jednak lepiej przeniesc sie do mniejszego... teraz jest o niebo lepiej choc bez takich wygod jak mielismy wczesniej...
JOLU tak mowilas o tym krzeselku u nas to nie robi wielkiej roznicy ile zajmuje miejsca. teraz zastanawiam sie nad kupnem takiego Polly Magic highchair- baby sketching : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop w przyszlosci bylby przydatny tez dla nastepnego dzidziusia... ale chyba jednak jest za drogi.... jednak najlepiej isc wlasnie do sklepu... i wtedy sie przekonac. ja poki co nie ogladalam na zywo...
a co do kawki czy spacerku to z mila checia... :-) napisz tylko kiedy bedziecie... :-) z mila checia Diana pozna Alicje i Amelke :-)

reklama
Dziewczyny, apropo krzesełek do karmienia. Kiedyś sobie przeglądałam różne i spodobało mi się takie (chicco)

KRZESELKO DO KARMIENIA CHICCO POLLY 2010 FRIENDS (812030430) - Aukcje internetowe Allegro

Łatwo i szybko się składa, zajmuje mało miejsca, ma wszystkie funkcje które są mi potrzebne i nawet koszyk na duperele

Jakież było moje zdziwienie gdy oglądałam dalej, a jestem wzrokowcem i szczególarą więc szybko się skapnęłam.
Identyczne krzesełko, robione przez tą samą firmę tylko pod innymi markami (porównajcie wszystkie detale, są takie same)

AVANGARDE Nowe Krzesełko do Karmienia !!! W-wa (812615445) - Aukcje internetowe Allegro

NOWOCZESNE KRZESEŁKO DO KARMIENIA 5 KOLOROW wys 0 (814681131) - Aukcje internetowe Allegro

i jeszcze taniej

AVANGARDE krzesełko full opcja regul.podnóżek (800414428) - Aukcje internetowe Allegro

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry