Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No, ale chyba stęskinła się już za koleżankąNo i zaraz wraca moja Sister....z tygodniowego pobytu u mamy ...a było tak fajnie jak jej nie było....![]()

?!?!?!
:-):-)
:-):-)

?!!! Kurcze - a ja nawet nie mam czasu na nadrobienie "nocki" :-(- zaraz będę się zbierała z Jagódką na spacerek - mam parę spraw do pozałatwiania, no i jak zwykle marsz po sklepach;-).

. Dla Ciebie życzę dużo siły i cierpliwości w tych wielce radosnych chwilach i spokoju ducha (czyt. zakneblowana Teściowa);-)

:Oczywiscie,ze zamieszczę.Mięska już marynuje za kilka godzin będę piekła
Mmatysia, ja Ciebie ładnie proszę, jak już porobisz te wszystkie przystawki, to zamieść kochana w odpowiednim dziale pod tytułem Przystawki wszystkie co? Często nam pomysłu na takie małe cuś brakuje![]()
.Tak jak powiedziała pediatra to był niedojrzały układ pokarmowy.Dla pewności podaję jeszcze mleko AR ale z Enfamilu przerzuciliśmy się na NAN-a.To rzeczywiście przyzwoita cena. A Ty wracasz na część etatu czy pozostałe godziny zostawiłaś dla męża:-)???marzena zaproponowałam jej 400 zł za około 20 godzin pracy tygodniowo. Z tym, że ma się zająć Gabą i popołudniami też Andrzejkiem. Sądzę, że to niezbyt dużo.
!
) :-):-):-)
.. Poczekam jeszcze z godzine (w miedzy czasie nastawie pranko, i bede wygladała listonosza)Anetko ekspertem od ulewania jest Aga_k_m![]()
, powiedział, że to taki urok dziecka
- i powinno do 6 miesiąca minąć. Mimo wszystko dostałyśmy Dicoflor 30 (po 1 miesiącu), a później Debridat (z tymże, miałam debridat podawać 2xdziennie po 2,5 ml, a ja podawałam jej tylko wieczorem ciut więcej jak 2,5 ml. Rano zawsze zwracała mi leki).
:-)