Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oj niektore z mamus to daja czaduczasem jak patrz na godziny 2 to... pozadroszcze czasem. planujemy z jarkiem slub, wesele tylko zastanawiam sie jak wytrzymam do 23 , masakra jakas ze mna. pamietam ze jak chodzilam do skzoly to kladlam sie przed 20 a o 4 wstawalam i sie uczylam/.
Jak bylam w ciazy pojechalismy na bal sylwesrowy z mezem myslalam ze padne ok 23 a ku swemu zdziwieniu bawilam sie do 6 rano przy koorowych drinkach bez alkoholu :-)a jesteś pewna że tam był gin?ja raz sie upilam na cacy ale 2 drinkami nazwy nie pamieamale wiem ze to byla woda gazowana, gin, limonka, cukier brazowy i mieta i od tamtej pory uwazam
oj niektore z mamus to daja czaduczasem jak patrz na godziny 2 to... pozadroszcze czasem. planujemy z jarkiem slub, wesele tylko zastanawiam sie jak wytrzymam do 23 , masakra jakas ze mna. pamietam ze jak chodzilam do skzoly to kladlam sie przed 20 a o 4 wstawalam i sie uczylam/.

a jesteś pewna że tam był gin?
bo identyko drink jak twój ale zamiast ginu jest rum (Bacardi) ma nazwę Mojito (czyta się mochito)
Czarna Oliwka - Mojito
barmanko wypas wypastylko skzoda ze ja tak malo z tego pamietam
z tego co moj m mi mowil to wiem ze jadlam potem sledzie tzn koreczki sledziowe ze sznurkiem bo nie kialam sily odwiazac ich , obciach
![]()