reklama

Mamy majowe 2009

reklama
chyba musze sobie dolac winka bo sie skonczylo :shocked2: te forum naprawde po malu robi sie w forum nie mam majowych tylko mamy majowe - pijace :szok::-D dobrze ze nasze dzieci tego nie czytaja :-p

owieczko synek spi juz?? jak patrz na te wasze pociechy ...to az sama bym chciala miec juz teraz , ale oczywiscie najlepiej corcie, o sniadej karnaci i ciemnych wloskach:-)mala rozalke

ja naszczescie jestem sama :) oj moj m (przyszly m)jest anty forumowy, jak on sie raz nagadal ze szkoda czasu marnowac siedzac na forum, ze odechcialo mi sie przy nim klikac na forum , ale jak jego nie ma to..., a co do winka mam nadzieje ze dojde do lazienki sie umyc :-)ja bardzo malo pije i kazda wieksza ilosc niz dwa lyczki powoduje ...:)

Tez sie zastanawiam po kim on tak szybko zasypia, ja i maz to raczej nocne marki, zreszta maz to Marek :-D choc nie siedze tak dlugo jak niektore tu dziewczyny one to maja sily az je podziwiam :tak:

reklama
oj niektore z mamus to daja czadu :) czasem jak patrz na godziny 2 to... pozadroszcze czasem. planujemy z jarkiem slub, wesele tylko zastanawiam sie jak wytrzymam do 23 , masakra jakas ze mna. pamietam ze jak chodzilam do skzoly to kladlam sie przed 20 a o 4 wstawalam i sie uczylam/.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry