Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
*AgA* oj jakiś felerny dzień masz dzisiaj wszystko się zwaliło na raz , ale jutro będzie lepiej trzymaj się kochana walnij sobie drina i od razu będzie ci lepiej a które podejście do prawka miałaś
witam. U mnie tez nie wesolo. Wszyscy jestesmy chorzy. Mikolajek w miarę dobrze funkcjonuje ale najgorzej boje sie o Tomuśka. Mam nadzieję,że to tylko przeziebienie i nic się dalej nie rozwinie.
Na koniec jeszcze sypie mi sie klawiatura. Zostala zalana 3 tygodnie temu i teraz przestają dzialac klawisze. literka l już nie dziala.Skopiowalam ja sobie i wstawiam w wyrazy.Kuzwa ale patent wymyslilam.
Aga jak pech to pech.

synek płakał tylko podczas wkłucia 

Tsarino.....pisalas ze Twoj maz pracuje w sklepie na dziale z wozkami ...a moze on by mi mogl doradzic jakis wozeczek do 2000zl......tzn. dla mojej bratowej.....
A Wy jaki macie wozeczek....![]()
a..widzę, że kolejne kobitki idą do pracy... Życzę by się Wam udało doskonale połączyć macierzyństwo z pracą - a pomysł powrotu na 1/2 etatu to całkiem fajna sprawa
Iza niedługo będzie wcinać kanapeczki jak tak dalej pójdzie ;-)
fajnie, że podeszłaś z humorem - tak najlepiej do nich dotrzeć.. Muszę popracować nad takimi odpowiedziami 
hehe..ale fakt..jedynką spokojnie możesz zastąpić "i"..też kiedyś zalałam klawiaturę i powiem Ci, że wystarczy ją rozkręcić i przemyć patyczkiem nasączonym spirytusem..aczkolwiek ja tego nie robiłam tylko mój kolega i działała jak nowa! Teraz mam laptop i też już jest na wykończeniu