reklama

Mamy majowe 2009

Acha i witam nową majóweczkę! Mam nadzieję, że będziesz udzielała i zadomowisz się u nas. Co do spania nie poradzę, bo na szczęście Natasza zasypia bez problemowo, ale z budzeniem się w nocy to już różnie bywa...

A gdzie jest Roxy???? Hop hop!!!!
:-)Jestem,troszke Was podczytuje jak mam chwilke czasu;-) Ciezko sie tak wbic z tematem ni z gruchy ni z pietruchy:zawstydzona/y: Ale czerpie z tego forum same cenne informacje.Marzenko,dziekuje za zaproszenie:tak:

reklama
mmatysia, wiem dokładnie o czym mówisz. jak chcę część zabawek zabrać na strych to od razu okazuje się że wszystkimi się akurat bawi.
A co do porządków, to ja też tak robię. Tylko że i tak masa zostaje, bo tych drogich i nie zniszczonych to mi szkoda, tylo dlatego że się znudziły.

mmatysia, wiem dokładnie o czym mówisz. jak chcę część zabawek zabrać na strych to od razu okazuje się że wszystkimi się akurat bawi.
A co do porządków, to ja też tak robię. Tylko że i tak masa zostaje, bo tych drogich i nie zniszczonych to mi szkoda, tylo dlatego że się znudziły.
Drogie,firmowe to na allegro lub ebaya i juz wpadnie kasa na następne;-)

My z Wiktorią zrobiliśmy tak z zabawkami wszystkie ,którymi się nie bawi a było tego sporo do piwnicy a za to kupiliśmy jedną wymarzoną , jakoś szkoda mi wyrzucać a w pokoju tylko się walają

Mąż JoIi aIbo M&ms jest informatykiem.Co wydziwiłaś?
Kurde, bo głupia blondynka zawsze dodaje ostatnią stronę, którą przeczytałam do ulubionych. I tak mam ich tam z różnych wątków dużo i sobie skaczę raz tu, raz tam. I nie wiem co zrobiłam, bo nie chce mi się usunąć z ulubionych stronka i tym samym nie mogę dodać nowej. Wyskakuje mi taki komunikat: Cel tego skrótu internetowego jest nieprawidłowy. Przejdź do arkusza właściwego skrótu internetowego i upewnij się, że cel poprawny. No i co mam zrobić, bo jak nie dodam sobie ostatniej przeczytanej stronki to jutro pół godziny będę szukała gdzie kończyłam czytać...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry