Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jakby wiedział co ta blondynka narobiła to daj znać! Niech się chłopak wpierw wyśpi, ja poczekamMarzenko....no niestety maz moj jeszcze w pracy...a ja to bez niego to tez nic nie potrafie zrobic....![]()
Chyba przejdę na system Moniqsan...Dziękuję kochana za szczere chęci. Zawsze wiedzialam, że pijani są najbardziej prawdomówniMarzena ja też Ci nie pomogę... Poza tym pijana jestem już :-)

Próbowałam i nic z tego. Tam to się usuwa, a jakoś tak dalej zostaje. Kurde co ja głupia zrobiłam??? Pewnie dlatego te zdjęcia mi się dziś wgrać nie chciały...A wchodziłas tak ,,uIubione,, a potem trzecia pozycja ,,organizuj uIubione,,. Zaznaczasz skrót i na doIe naciskasz usuń- jakoś po chińsku to napisałam aIe może zrozumiesz.
Smacznego kochana :-)Dobry wieczór dziewczęta:-)
30 min temu wróciłam z pracy i melduję się na spotkaniu AA;-), pociągam imbirówkę zrobioną przez mojego męża w styczniu 2006, oj!!!!!!! gorąco mi się zrobiło:-).
Oj zapraszamy kochana! Ja chwilowo nieczynnym członkiem jestem, bo chorym, ale jak się lepiej poczuję to nadrobię...I wlasnie z tego powodu pije sobie winko i jak moge to chetnie dolacze do grupy AA
Zazdroszczę...Chyba pójdę spać.Blondynka nie jestem ale wypiłam pół butelki chorwackiego wina i nie umiem wstaćpatrze na butelkę a winko ma 30%
.
Zdarzało się i tak...Tak to musisz wejść tak czy siak do każdego i np okazuje się że tam nic nie ma
No i to dodawanie za każdym razem ostatniej strony do "ulubionych". Przecież to się idzie zaharować![]()
Ale można przeżyć
A to gdzie Ty kobieto pracujesz, że dopiero do domu wracasz?Dobry wieczór dziewczęta:-)
30 min temu wróciłam z pracy i melduję się na spotkaniu AA;-), pociągam imbirówkę zrobioną przez mojego męża w styczniu 2006, oj!!!!!!! gorąco mi się zrobiło:-).

. No taka to moja Gaba że już podrywa;-).Siedzę, bo wstać się boję żeby nie leżećMmatysia, czy Ty jeszcze siedzisz czy już Ieżysz?