Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To jakby wiedział co ta blondynka narobiła to daj znać! Niech się chłopak wpierw wyśpi, ja poczekamMarzenko....no niestety maz moj jeszcze w pracy...a ja to bez niego to tez nic nie potrafie zrobic....![]()
Chyba przejdę na system Moniqsan...Dziękuję kochana za szczere chęci. Zawsze wiedzialam, że pijani są najbardziej prawdomówniMarzena ja też Ci nie pomogę... Poza tym pijana jestem już :-)

Próbowałam i nic z tego. Tam to się usuwa, a jakoś tak dalej zostaje. Kurde co ja głupia zrobiłam??? Pewnie dlatego te zdjęcia mi się dziś wgrać nie chciały...A wchodziłas tak ,,uIubione,, a potem trzecia pozycja ,,organizuj uIubione,,. Zaznaczasz skrót i na doIe naciskasz usuń- jakoś po chińsku to napisałam aIe może zrozumiesz.
Smacznego kochana :-)Dobry wieczór dziewczęta:-)
30 min temu wróciłam z pracy i melduję się na spotkaniu AA;-), pociągam imbirówkę zrobioną przez mojego męża w styczniu 2006, oj!!!!!!! gorąco mi się zrobiło:-).
Oj zapraszamy kochana! Ja chwilowo nieczynnym członkiem jestem, bo chorym, ale jak się lepiej poczuję to nadrobię...I wlasnie z tego powodu pije sobie winko i jak moge to chetnie dolacze do grupy AA
Zazdroszczę...Chyba pójdę spać.Blondynka nie jestem ale wypiłam pół butelki chorwackiego wina i nie umiem wstaćpatrze na butelkę a winko ma 30%
.
Zdarzało się i tak...Tak to musisz wejść tak czy siak do każdego i np okazuje się że tam nic nie ma
No i to dodawanie za każdym razem ostatniej strony do "ulubionych". Przecież to się idzie zaharować![]()
Ale można przeżyć
A to gdzie Ty kobieto pracujesz, że dopiero do domu wracasz?Dobry wieczór dziewczęta:-)
30 min temu wróciłam z pracy i melduję się na spotkaniu AA;-), pociągam imbirówkę zrobioną przez mojego męża w styczniu 2006, oj!!!!!!! gorąco mi się zrobiło:-).

. No taka to moja Gaba że już podrywa;-).Siedzę, bo wstać się boję żeby nie leżećMmatysia, czy Ty jeszcze siedzisz czy już Ieżysz?