reklama

Mamy majowe 2009

reklama
ja poluję ostatnio na baileys'a coffee i carmel. bo jezszcze nie próbowałam. :-)
a na razie otwieram piwo - heineken (mmatysia ;-) ) a M. robi pieczywo czosnkowe. ;-p
a mój M siedzi obrażony i filmy przegląda bo poprztykalismy się a kłótnię mój mąż zakończył pytaniem "To co teraz trzeciego nie będzie?" a ja na to " a nie będzie!!!" (chodzi o dzidziusia)

Mmatysia zostaw tego winka i dla mnie trochę...;-)

Roxy, ale Ci dobrze. Jak ja bym tak dziecko sprzedała dziadkom i się wyspała wtedy!!!

Moniqsan nie martw się będzie 2000!!!

Roxy, ale Ci dobrze. Jak ja bym tak dziecko sprzedała dziadkom i się wyspała wtedy!!!

Trzeba było wczesniej napisać,teraz to tylko mogę chuchnąć oparami:sorry:

Nie martw się klient mojego M znów jedzie na Chorwację więc za kilka dni bedzie nowa dostawa:-);-)

Ostatnia edycja:

Wlasnie,dziwne jest to ze jak mlodej nie ma to mnie sie spac nie chce i wstaje rano bez problemu,zawsze sobie obiecuje ze sie wyspie ale nigdy nie wychodzi:-(

reklama
Hej Kochane.....widze ze humorki dopisuja....trzymajcie tak do rana:-):-D:-D
Ja opiłam M. z 2 browarków i spac ide tylko do mamamatysia napisze:tak:
Własnie jutro minie czas moczenia wiórków w spirytusie na malibu, napisz mi ...masz jakis pomysł na te wiórki, szkoda tak je wywalic....w koncu tez procentowe?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry