moniqsan
Fanka BB :)
Jogodzianko nasza kochana i ciociu agokm!!!! Piękne słoneczko dziś dla Was wyszło. Niech Wam tylko takie zawsze świeci. Zdrówka, radości i samych wychowawczych sukcesów
Buziole od cioci moniq i Lilijki !
m&m's szybko tu nam pisać co za za 2 prezenty trafione w męża gust i jeszcze w zasięgu portfela
mamomatysia wrzuć nam tutaj też Twoje internetowe prezenty. Może podsuniesz komuś pomysł
Ja tam jak zwykle co roku nie mam zielonego pojęcia co komu kupić
Dziś rano zastałam w łóżeczku taki obrazek, że ciepło w sercu grzeje do teraz
Lili słyszałam że się obudziła, trochę kręciła, ale nie płakała (co dziwne bo po przespanej nocy od 21 do 8 rano moje dziecko jest zawsze głodne jak wilk). Otworzyłam jedno oko, patrzę a moja córa leży na brzuchu w kierunku drzwi (czyli przekręcoona o 180 stopni), głowkę przytuloną policzkiem ma wysoko na pokotłowanej pościeli i macha sobie prawą nóżką. Jak jeszcze podniosła główkę i zobaczyłam że w buziolku jest smoczek który musiała sobie sama znaleźć i włożyć (a smoczka prawie w ogóle nie używamy) to normalnie się rozpłynęłam
Buziole od cioci moniq i Lilijki !m&m's szybko tu nam pisać co za za 2 prezenty trafione w męża gust i jeszcze w zasięgu portfela

mamomatysia wrzuć nam tutaj też Twoje internetowe prezenty. Może podsuniesz komuś pomysł

Ja tam jak zwykle co roku nie mam zielonego pojęcia co komu kupić

Dziś rano zastałam w łóżeczku taki obrazek, że ciepło w sercu grzeje do teraz

Lili słyszałam że się obudziła, trochę kręciła, ale nie płakała (co dziwne bo po przespanej nocy od 21 do 8 rano moje dziecko jest zawsze głodne jak wilk). Otworzyłam jedno oko, patrzę a moja córa leży na brzuchu w kierunku drzwi (czyli przekręcoona o 180 stopni), głowkę przytuloną policzkiem ma wysoko na pokotłowanej pościeli i macha sobie prawą nóżką. Jak jeszcze podniosła główkę i zobaczyłam że w buziolku jest smoczek który musiała sobie sama znaleźć i włożyć (a smoczka prawie w ogóle nie używamy) to normalnie się rozpłynęłam