reklama

Mamy majowe 2009

Jogodzianko nasza kochana i ciociu agokm!!!! Piękne słoneczko dziś dla Was wyszło. Niech Wam tylko takie zawsze świeci. Zdrówka, radości i samych wychowawczych sukcesów :tak: Buziole od cioci moniq i Lilijki !

m&m's szybko tu nam pisać co za za 2 prezenty trafione w męża gust i jeszcze w zasięgu portfela :tak:

mamomatysia wrzuć nam tutaj też Twoje internetowe prezenty. Może podsuniesz komuś pomysł :tak:

Ja tam jak zwykle co roku nie mam zielonego pojęcia co komu kupić :sorry:

Dziś rano zastałam w łóżeczku taki obrazek, że ciepło w sercu grzeje do teraz :happy:
Lili słyszałam że się obudziła, trochę kręciła, ale nie płakała (co dziwne bo po przespanej nocy od 21 do 8 rano moje dziecko jest zawsze głodne jak wilk). Otworzyłam jedno oko, patrzę a moja córa leży na brzuchu w kierunku drzwi (czyli przekręcoona o 180 stopni), głowkę przytuloną policzkiem ma wysoko na pokotłowanej pościeli i macha sobie prawą nóżką. Jak jeszcze podniosła główkę i zobaczyłam że w buziolku jest smoczek który musiała sobie sama znaleźć i włożyć (a smoczka prawie w ogóle nie używamy) to normalnie się rozpłynęłam :yes:

reklama
moniqsan wiesz...super się czyta takiego posta, cieszę się, że Lilianka robi Ci takie niespodzianki ale do cholery, chyba lepiej by mi się to czytało gdyby moja Gaba nie budziła się z dzikim wrzaskiem co godzinę żądając cyca, przytulania czy czegoś tam jeszcze.... :-)

aga km - dla Jagódki:
dużo zdrówka i apetytu nie mniejszego od wilczego,
ząbek białych rządek i jedzonka do siekania zdatnego,
snu niemowlęcego spokojnego zwłaszcza nocnego,
buzioli roześmianej i rozgadanej,
nóżek - dreptaczków wszędobylskich,
rączek - chwytaczy ciekawskich,
smaków świata uwielbienia (mama zaopatrz się w książkę kucharską;-)),
i duuuuuuuuuuuuuuuuużo słońca na dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuugie spacery (co by mama nie zmarzła ciągnąc sanki;-))
Agula z Małgosią

moniqsan wiesz...super się czyta takiego posta, cieszę się, że Lilianka robi Ci takie niespodzianki ale do cholery, chyba lepiej by mi się to czytało gdyby moja Gaba nie budziła się z dzikim wrzaskiem co godzinę żądając cyca, przytulania czy czegoś tam jeszcze.... :-)

Życzę Ci, żeby to się szybko zmieniło! Wiem że to musi być naprawdę męczące, bo w naszej 6-ścio miesięcznej historii zdarzyło się mi wstać parę razy w nocy do Lilii i po 2-3 nocach pod rząd już się zaczynałam załamywać. Nie dlatego że było ciężko, bo wstać 2-3 razy do dziecka incydentalnie to nic, tylko dlatego że bałam się że tak zostanie. Zdaję sobie sprawę że cała noc wstawania co godzinę musi być nie do zniesienia :no:

Jogodzianko nasza kochana i ciociu agokm!!!! Piękne słoneczko dziś dla Was wyszło. Niech Wam tylko takie zawsze świeci. Zdrówka, radości i samych wychowawczych sukcesów :tak: Buziole od cioci moniq i Lilijki !

m&m's szybko tu nam pisać co za za 2 prezenty trafione w męża gust i jeszcze w zasięgu portfela :tak:

mamomatysia wrzuć nam tutaj też Twoje internetowe prezenty. Może podsuniesz komuś pomysł :tak:

Ja tam jak zwykle co roku nie mam zielonego pojęcia co komu kupić :sorry:

Dziś rano zastałam w łóżeczku taki obrazek, że ciepło w sercu grzeje do teraz :happy:
Lili słyszałam że się obudziła, trochę kręciła, ale nie płakała (co dziwne bo po przespanej nocy od 21 do 8 rano moje dziecko jest zawsze głodne jak wilk). Otworzyłam jedno oko, patrzę a moja córa leży na brzuchu w kierunku drzwi (czyli przekręcoona o 180 stopni), głowkę przytuloną policzkiem ma wysoko na pokotłowanej pościeli i macha sobie prawą nóżką. Jak jeszcze podniosła główkę i zobaczyłam że w buziolku jest smoczek który musiała sobie sama znaleźć i włożyć (a smoczka prawie w ogóle nie używamy) to normalnie się rozpłynęłam :yes:
:-D:-D:-DNo to miałaś piękny początek dnia:-D

Co do prezentów to widzę ,że Moniqsan stworzyła odp watek więc tam przerzuciłam, bo nie chcę być jak........... żebyście otwierały lodówkę a tam....prezenty mamymatysia;-)
Marzenko-Powodzenia w drodze powrotnej.Melduj, ze dojechałaś cała.

Ostatnia edycja:
JA też życze kochanej Adze i naszej ,,malutkiej'' jeszcze bardziej kochanej Jagodzi wszystkiego najlepszego żeby tatuś zmądrzał a Jagódka rosła a przy tym była zdrowa jak ryba

Kochane - DZIEKUJĘ ZA ŻYCZENIA :******************************
W zamian przesylamy z Jagódką buziaki w Waszych kierunkach : a muaaahhhhh :*******************************************:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

moje Dziecko też mi juz dziasiaj ofiarowalo prezencik - jest godz. 10:17, a Ona nadal spi!!!!!!!!!! cudownie!!! (zasnęła ok. 23:00):tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

moniq - Lili z dnia na dzien coraz bardziej zaskakuje i Ciebie i NAS - super:tak::-D:-D:-D:-D!!!

mamamatysia- Bogu dzieki, ze przemówilaś chlopu do rozumu:tak::happy:!!! Mam nadzieje, ze szybko go wyleczą (bo z nerkami to naprawdę nie ma żartow - ale Ty o tym najbardziej wiesz:-(). Zdroweczka dla Calej Rodzinki!!!

bohaciefko - szkoda tego przedszkola... ale to nie na długo (lada chwila przyjdzie czas na zerowke) - wiec mam nadzieje, ze Gaba zrozumie, a Wam się wszystko pouklada:tak::-D:-D:-D

Jolu - piekne masz wspomnienia z dziecinstwa. Wigilia 30 osobowa = marzenie. U nas nigdy tak nie bylo:-(:-(:-(. Zawsze w swoim gronie (max. 7 osob), a poźniej jeżdżenie w odwiedziny.
W tym roku mialo byc inaczej... ale przez kłótnie z moim Tata moj M nie ma zamiaru zmuszac się do sztucznej atmosfery... no ale jeszcze troszeczke czasu jest, wiec może coś się odmieni...

reklama
A mój Kamil od kilku dni jest nie do zniesienia budzi się w nocy, w dzień bez przerwy mu coś nie pasuje to chce raczkować nie umie płacz wstawać nie umie płacz mamusia odejdzie płacz no masakra

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry