reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Witajcie maluch spi wiec mam okazje troche tu zajzec ale nadrobic .... bedzie ciezko bo od trzech dni probuje i jakos dochodzi nowych postow zdecydowanie za duzo jak dla mnie :-)
Florencjo wszystkiego naj dla dzieciaczkow
ankzoc gratuluje pierwszego zebola :-), nie martw sie bedzie dobrze po powrocie do pracy dasz rade :tak:
tsarina ale mala ma juz zabkow idzie jak burza :szok:
mmatysia wspolczoje "szpiega", super ze maly wraca do zdrowia
Jesli chodzi o ciemiaczko to Wiktorek tez ma jeszcze sporawe ale sie nie martwie ponoc im pozniej zarasta tym lepiej- mozg lepiej sie rozwija
Co u nas.... kredytu niestety nie dostaniemy :-( ale uratowali nas moi rodzice wezma kredyt na siebie, w srode lub czwartek mamy rzeczoznwce bo musi nam wycenic mieszkanko bo sie oazalo ze tam jeszcze ziemia jest i nie bardzo facet wie jak to ugrysc. On chce s szybko to sprzedac bo to stoczniowiec i bez pracy juz 5 miesiecy jest a ma wielki dom i nie ma z czego zyc najchetniej oddal by to nawet za 100tys aby szybko sprzedac. Ale za tanio nie mozemy tego kupic bo zus sie przyczepi...... same problemy .....
Zycze Wam milego dnia !!!

witajcie Kochane Dziewoje:-):-):-)!!!

Florencjo:
Wszystkiego najlepszego dla:
Krzysia z okazji ukończenia połowy roczku!!!:tak::-):-):-)
Ani - z okazji ukonczenia 3 latek:-):-):-)
pozostałych dwóch siostr za dzielną opiekę nad szkrabami i za pomoc Rodzicom (brawo Dziewczynki!!!:tak::-):-):-))
i dla Was dumnych, szczesliwym Rodzicom za utworzenie tak cudownej Rodzinki (szacuneczek:tak::tak::tak:) !!!

od Cioci Agi i starszej od Krzysia o 1 dzień Jagodzianki

ankzoc - Kochana, Twoj stresik i smutek jest w pelni zrozumiały - cmokas za to, i duże wsparcie co do jutrzejszego dnia!!!

confi - Kochana, jestem z Tobą caly czas -wierzę w Twoją wenę, i wiem, ze wszystkich oczarujesz swoim wielkim artyzmem:tak::-):-):-)!!!

mamstud - 12 kg mniej - wow:szok::-):-):-)!!! troszke żaluje, ze nie musialam przejść przez ta trudna drogę, jaką Wy mamy skazańcow musialyscie brnać.. (straszne jest to co piszę...ale:sorry:... w końcu i u nas bylo podejrzenie o skazę- na szczescie zakończylo się ŁZS... a ja po czasie zaczelam sobie folgować z czekoladą)

mamamatysia - o kurcze... wspołczuję Ci tego węszenia... Licze jednak na to, że ta kobitka odnajdzie sie w swoim gronie, i nie bedzie miala czasu na poszukiwanie Ciebie:tak::happy:.
Ciesze sie, że po syropku (jego braku) - nastąpiła poprawa:tak::-)

moniqsan -a coz to za nocny monolog, hahaha?? Bidula...

madzia - brak tych fotek jest... niewybaczalny!!! ;-):-D zazdroszcze takiego panieńskiego.. Ale nie dziwie sie obecnej abstynencji (pamietam, ze jak przegielam z alkoholem na imprezie mojego Kuzyna...to przez pół roku slabo mi się robiło nawet po otwarciu Mon Cheri,lub innych wisienek w likierze..o bezpośrednim alkoholu nie wspomne:no::no::no: )
Ja na swoim bylam chyba jedyna "przytomna" - no i musialam np. tłumaczyc policji stan pozostalych uczestników (było sporo kobitek, ale i też 2 Panow sie załapało:szok::-D:-D:-D - koledzy ze studiow) zabawy:-D:-D:-D

aaaa - i wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych forumowych zębaczy:-):-):-): Izy Mirki i Majeczki!!! Gratulacje Dziewczynki!!! No i gratulacje dla tsariny (ojj masz szczescie kobieto, ze nie karmisz piersia;-):-D:-D:-D oraz ankzoc (dobrze, ze korzystasz z kapturkow;-)) - buziaki :*** :***

ankzoc gratuluję pojawiającego się zębola! Chciałabym Cię pocieszyć, zresztą tak samo jak aneteczkę w sprawie powrotu do pracy, że niby będzie dobrze, że się przyzwyczaicie ale jakoś nie potrafię.... Sama od 4 stycznia wracam i jakoś się z tym pogodzić niepotrafię...

tsarina ano metal! Jeszcze nie tak dawno temu nosiłam pióra za tyłek, 8 kolczyków w uchu... :-) Martensy do tej pory mam, zresztą nie noszę innych butów jak glany, w domku rozbrzmiewa kojąco Type o Negative, Crade of Filth, Ayreon czy inne tam melodyjne głosy :-) A te moje 19 bronków chlapnęłam podczas 24 godzinnego festivalu - 4 ostatnich nie pamiętam :-)

M@dzia ciemiączkiem się nie martw, na pewno wszystko jest ok.

mamamatysia nosz w mordę, następny szpieg :-)

florencja no to jeszcze Anię uściskaj :-)A diety nie stosuję jakiejś konkretnej, mała ma skazę, do tego nie toleruje kurczaka, soi, brzoskwiń, bananów, jagód i gruszek. Mam sporo ograniczeń w diecie, jem w kółko to samo więc jak zaczynam to mi się od razu odechciewa i jakoś tak samo spada :-) Do tego chodzę 10km dziennie, 3 razy w tygodniu na aerobik - jest bossko :-)

My po wizycie u pediatry. Gaba właśnie śpi, ma stan podgorączkowy - 37,3 i jest strasznie marudna... Osłuchowo ładnie, gardło ładne.... głupi katar, a tyle kłopotu. Na zaparcia Gaba dostała jakiś syropek, a waży 6900! Zbliżamy się do magicznej granicy 7 kg :-)

tsarina ano metal! Jeszcze nie tak dawno temu nosiłam pióra za tyłek, 8 kolczyków w uchu... :-) Martensy do tej pory mam, zresztą nie noszę innych butów jak glany, w domku rozbrzmiewa kojąco Type o Negative, Crade of Filth, Ayreon czy inne tam melodyjne głosy :-) A te moje 19 bronków chlapnęłam podczas 24 godzinnego festivalu - 4 ostatnich nie pamiętam :-)

u mnie wiekszy rozstrzał, ja ostatnio szaleje za Jelonkiem, więc i HellWood poszedł w tany, u mnie rządzi Soulfly, Sepultura i Disturbed, ale, dzięki mężowi, jest też Behemoth, Azarath, Vader, a że w sb KAT jest w krk to odświeżamy repertuar (nasza pierwsza randka)...

aga_k_m przypomniało mi się, jak o tytanowych łyżeczkach pisałam i teraz Ty o piersiach... by bolało jak cholera! dziękujemy za gratulacje!

mamstud wow taki spadek wagi, super ja niestety strasznie tylam podczas karmienia nawet podczas dietki z powodu skazy malego bo bralam hormony na tarczyce, zreszta w ciqazy tez baaardzo duzo przytylam, odchudzam sie dopiero od 20 dni ale juz schudlam 4kg moze to nie duzo ale jestem bardzo szczresliwa ze cos sie ruszylo :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry