Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-):-):-)
:-):-):-)) 

) !!!
:-):-):-)!!!
:-):-):-)!!! troszke żaluje, ze nie musialam przejść przez ta trudna drogę, jaką Wy mamy skazańcow musialyscie brnać.. (straszne jest to co piszę...ale
... w końcu i u nas bylo podejrzenie o skazę- na szczescie zakończylo się ŁZS... a ja po czasie zaczelam sobie folgować z czekoladą)
.
:-)
zazdroszcze takiego panieńskiego.. Ale nie dziwie sie obecnej abstynencji (pamietam, ze jak przegielam z alkoholem na imprezie mojego Kuzyna...to przez pół roku slabo mi się robiło nawet po otwarciu Mon Cheri,lub innych wisienek w likierze..o bezpośrednim alkoholu nie wspomne

)

- koledzy ze studiow) zabawy

oraz ankzoc (dobrze, ze korzystasz z kapturkow;-)) - buziaki :*** :***tsarina ano metal! Jeszcze nie tak dawno temu nosiłam pióra za tyłek, 8 kolczyków w uchu... :-) Martensy do tej pory mam, zresztą nie noszę innych butów jak glany, w domku rozbrzmiewa kojąco Type o Negative, Crade of Filth, Ayreon czy inne tam melodyjne głosy :-) A te moje 19 bronków chlapnęłam podczas 24 godzinnego festivalu - 4 ostatnich nie pamiętam :-)