reklama

Mamy majowe 2009

tsarina któregoś roku w drodze na Metalmanię do Katowic wypiłam 19 piw :-) Wcześniej nie miałam śmiałości :-)

raz, żeś metal, to Ci się wpieprz należy, bo tylko ja i AgA coś ciężej przygrywałyśmy... eh, te wspominki o chłopaku Dody, i Ty milczysz... ja aż takiego wyniku nie miałam, 19 piw... respekcik, ja dwa lata temu na własne urodziny 16 wypiłam od 11-tej do 20-tej, ale 16-tego nie pamiętam:zawstydzona/y: teraz raptem do 6 dobijam...

reklama
Witam w ten pochmurny deszczowy dzień! Nadrabiam wiec będę tak przeskakiwać z tematem, Małgośka śpi więc do dzieła:-) Ale naklepałyscie kobietki, kubas kawy, coś na przegryzienie i jazda z tym koksem:-p:-p.

Witam wszystkie forumowiczki i b.dziekujemy z Krzysiem za zyczenia.:-):-):-)
Musze sie pochwalic,ze u nas dzisiaj podwojne swieto,bo Ania konczy 3latka(jutro wstawie fotki mam nadzieje ze bedzie sie czym pochwalic):tak::tak::tak:
ankzoc wyobrazam sobie jak ciezko ci sie rozstac z coreczka no ale jak mus to mus ja na szczescie nie musze zostawiac mojego "cycka",tez bym to mocno przezywala ale mysle,ze z czasem bedzie dobrze,acha i gratulujemy pojawiajacego sie zebolka:tak::tak::tak:
m@dz1@ u nas tez ciemiaczka jest calkiem spore ale uwazam,ze nie ma czym sie martwic do 1,5roczku jest czas aby sie zaroslo:tak::tak::tak::tak:
barmanko ja nie stawalam w obronie imagination tylko jak czytalam to wszystko to poczulam taki niesmak z calej tej sytuacji i tyle;-);-);-)
Jesli chodzi o raczkowanie to ja tez nie widze aby Krzysio sie garnol za bardzo a na nogach chetnie stoi.:tak:Zreszta rzadne z moich dzieci nie raczkowalo:tak:
Ja tez karmie piersia,a Krzysio ma AZS i jakos nie chudne dlaczego a tak bym chciala wazyc 60kg chcialabym karmic jak najdluzej i mysle ze mi sie to uda bo kazde dziecko karmilam b.dlugo:tak:

dziekuję za miłe słowa wsparcia, wiem trochę panikuje........ no ale w końcu po ta was mam żeby się pozalić ;-)

m@dzi@- u mnie ciemiaczko jest chyba cały czas takie samo! Ale nie martw się jak bedę na szczepieniu z małą to sie dowiem wszytskiego i napiszę ci. Moj bratanek miał z tym problem bo nie zrastało mu się doatał zwiekszona dawke wit d i po problemie teraz ma juz 6 lat i rozwija się prawidłowo

florencja- no to najleposze życzonka dla mojej małej iminniczki z okazji urodzinek

reklama
jagodko duzo zdrowka i przespanych nocek dla mamusi ;-):-D

marzena- powodzonka w pracy;-)

marzena80,jola,slonkoonline,aneteczka,boheciafka,mamamatysia,krystyna30
- dziewczyny dziekuje wam z calegos erca ale dzis mialam koszmarna nocek jak nigdy,, maly o 23 sie obudzil i pozniej do 3 prawie nie spal ... moze bylo w tym snu z godzine,, od 3 dyzur przejal maz bo maly nie chcial wogole spac.. :/// zasnal dopiero o 7.15 ale to juz uspila go mama bo my z mezem do pracy musielismy isc i oboje ledwo co zyjemy, nie wiem co sie stalo.. czemu nie chcial spac prawie cala nocke..:////:-(:szok::crazy::eek:

Moja za to dzisiejszej nocy spać nie chciała i wkurzała się na lulanie i odkłdanie do łózeczka, cycuś też be, butla mniam i zapał do zabawy. Mąż markotny w pracy siedzi, niewyspany wiec mu ja na to niech z córka pogada;-). Skok rozwojowy, za mało słońca? W końcu to pierwsz jesień naszych maluchów, przyzwyczajone do słońca i ciepła a tu szaruga jesienna:-(.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry