aga_k_m
maj '09 - Jagódkowa mama
barmanko - tak mi przykro z powodu tego wypadku :-
-
-(.. jednak dobrze, ze tak to sie wszystko ostatecznie skonczyło
..
mimo wszystko pogoń męża do lekarza- to, że Go teraz mało boli może być spowodowane szokiem lub nerwami
Aga - Trzymam kciuki za Twój dzionek ... ciężki dzionek:-
-(.
Współczuje Ci tych przeżyć sądowych i wysłuchanych historii dzieci z DD (szczególnie powodów z jakich zostały ulokowane tam)
..mimo wszystko pogoń męża do lekarza- to, że Go teraz mało boli może być spowodowane szokiem lub nerwami
Aga - Trzymam kciuki za Twój dzionek ... ciężki dzionek:-
Współczuje Ci tych przeżyć sądowych i wysłuchanych historii dzieci z DD (szczególnie powodów z jakich zostały ulokowane tam)

Na bank jest ustanowiona hipoteka kaucyjna i jest to wpisane w księdze wieczystej, ale bank nie jest właścicielem!!! Sprawdz wszystko dobrze nim podpiszecie cokolwiek. Tym bardziej, że wpierw będziecie spisywać umowę przedwstępną, a wtym momencie nie będziecie jeszcze na 100% wiedzieć w jakim banku weźmiecie kredyt. Bo żeby złożyć wniosek o kredyt hipoteczny musicie m.in.przedstawić w banku tą umowę przedwstępną. Jeżeli kredyt będzie tylko na Rodziców to myślę, że mieszkanie będzie na nich. Nie na Was. No, ale też nie na bank. Mi w banku dali dokumenty do sądu do wydziału ksiąg wieczystych i ktoś tam przez pomyłkę wpisał, że księga ma być m.in. założona na bank. To pani w sądzie kazała mi to wszystko przepisywać, bo powiedziała, że tak nie może być. Zapytała :"co oni chcą na siebie księge założyć? co oni są właścicielami mieszkania?" Na nich jest wpis w księdze, jest hipoteka założona na bank i tyle. A co ewentualnego zapisania mieszkania na Twoich Rodziców to myślę, że chyba wielki p roblem by to nie był, ale w przyszłości dodatkowe koszty z przepisaniem na Was. No i jeszcze jedno. Jesteś jedynaczką??? Sorry za to pytanie, ale wiesz w życiu różnie bywa, a Ty będziesz spłacała kredyt. Dowiedz się dokładnie u notariusza!!!
toz to kurcze rzut beretem ode mnie:-) A czego uczysz?Chyba dobrze sie zlozylo z tym ekonomikiem,kurcze dwa etaty,masakra. Ale nauczyciele tak maja ze w paru szkolach pracuja zeby wyrobic godziny,cos o tym wiem,mam dwoch nauczycieli w rodzinie