monika1977
Fanka BB :)
Dziewczyny ,co się stało z imionami waszych dzieci? Chodzi mi o te przy suwaczkach. Pytanie do Moniqsan ,Ankzoc,Niny.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Matko :-(
No i jak zasnęła o 13:30, wróciłam do domu, wyniosłam na balkon, przykryłam kocem, tak śpi do tej pory 

:-)
Ja nie wiem co się stało z moim suwaczkiem. Muszę to zaraz sprawdzić.., dopiero jak napisałaś to wiem że coś się dzieje

jest naprawdę czasem nie do wytrzymania!!! 

tak jesteśmy już na nutramigenie. ja już wcinam nabiałam i czekoladę (na moje nieszczęścieA wogóle to miałam Cię zapytać, jak tam skaza Marcelitka? Jak z dietą? Jest jakaś poprawa? przeszłaś na samą nutrę?

). jak ze skórą to sie okaże, bo zaraz po pierwszym tyg bycia na butelce obsypało go - niby alergolog powiedziała że mógł mieć jeszcze alergeny w sobie, bądź też.... coś go jeszcze uczula 

Tylko.... Normalnie wstyd!
Zamiast przeczytac 200 stopni przeczytalam 220. Zjarzylam sie jak poczulam zapach "spalonego"
Dobrze, ze bylam caly czas w kuchni (gotowalam jedzonko dla dzieciecia). Wylaczylam jakos 10 min. przed czasem. Nadaje sie do jedzenia, ale powiedzmy, ze jest skorka chrupiaca 

Pomijajac juz to, ze wogole wstac nie moglam i nawet solidne kopniaki Julki niczym byly dla mnie.