reklama

Mamy majowe 2009

reklama
uff
Żeby tak się dało szybciej czytać tę waszą twórczość :sorry:

Byłam o 13 na tym masażu z Lilią. Pani powiedziała parę rzeczy które teraz siedzą mi w głowie i trochę się martwię :-( Niby po niej już nic nie widać, ładnie prosto trzyma główkę, ale masażystka wyczuwa że mięsień jest przykurczony i jeśli nic by się z tym nie robiło, to jak wstanie będzie ciągnęła główkę do barku, potem poleci kręgosłup no i zez :no: Matko :-(
Tak się biedne dziecko spłakało podczas i po, że jeszcze po godzinie jak spała szlochała :frown: No i jak zasnęła o 13:30, wróciłam do domu, wyniosłam na balkon, przykryłam kocem, tak śpi do tej pory :eek:

Zrobiłam sobie pyszny krupnik (ja lubię taki z ogromną ilością uduszonych startych waszywek, oczywiście na indyczym skrzydle - mniam), według tego co pokazuje podziałka na garnku zjadłam ponad litr!!! :szok::szok::szok:
Uwielbiam zupki, wszystkie bez wyjątku :tak::-)

Monia :oo: Ja nie wiem co się stało z moim suwaczkiem. Muszę to zaraz sprawdzić.., dopiero jak napisałaś to wiem że coś się dzieje

Słonko Jak fajnie że mam do Ciebie blisko :-) Jak już rozkręcisz biznes będziesz miała stałą klientkę :tak:

Roxy Mothercare jest jeszcze w CH Janki, w Klifie na Okopowej, w Wola Parku ... no i pewnie gdzieś jeszcze :tak:

Florencja
Gorące życzenia dla Krzysiulka i Ani. Niech Twoje dzieci zawsze będą Waszą największą radością. Wycałuj swoje pociechy od cioci moniq i Lilijki :tak
:

A jeśli o torty chodzi to ja jestem pod ogromnym wrażeniem takich dzieł. Nawet kiedyś sobie ściągnęłam kilka

Załączniki

• babyshowercake_sweetthings_cdcf73df-4ab6-4a02-af17-26563a318871.jpg
    babyshowercake_sweetthings_cdcf73df-4ab6-4a02-af17-26563a318871.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 36
  • Russian-Cake-Art-41.jpg
    Russian-Cake-Art-41.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 38
  • 435_rubiksCake.jpg
    435_rubiksCake.jpg
    42,3 KB · Wyświetleń: 36
  • baby.jpg
    baby.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 37
  • cakeart6.jpg
    cakeart6.jpg
    47,3 KB · Wyświetleń: 57
  • englishrussiacomsingercake.jpg
    englishrussiacomsingercake.jpg
    62,6 KB · Wyświetleń: 38
Moniqsan,dzieki:-)
Biedna Lilijka,ale ja wymeczyli ,przeciez nie masz sie czym martwic,chodzisz z Nia dziennie na cwiczenia i na pewno nic takiego sie nie wydazy,glowa do gory,bedzie dobrze:-):tak:

Slonkoonline,rozkrec szybciutko ten biznes bo roczki nasze juz niedaleko,Florecja chce autko,ja sie zastanawiam nad Myszka Miki a Hello Kitty:-D:-D:-D

mąz do szpitala oczywiście nie pojechał, kuśtykał cały dzień, widziałam jak z bólu syczy jak coś podnosił (bo bark go bolał), jeszcze mi zaczął narzekać że głowa go boli... więc mówię jedź do szpitala - bo to może być wstrząs mózgu, na co mąż - eeee nie, pewnie grypa mnie bierze :eek:
bez komentarza....
na moja prośbę by choć zadzwonił do pracy i wziął dziś wolne to powiedział że pójdzie do pracy bo nie ma kto pracować :eek:
bez komentarza...

Matko , Barmanko!!! no z chłopami to normalnie można zwariować!!!! jakbym mojego słyszała!!!!! U nich ten "syndrom macho-mana" :-p jest naprawdę czasem nie do wytrzymania!!! :szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A wogóle to miałam Cię zapytać, jak tam skaza Marcelitka? Jak z dietą? Jest jakaś poprawa? przeszłaś na samą nutrę?

I jeszcze kogoś miałam o coś, ale oczywiście zapomnialam.:confused2::confused::confused:

A wogóle to miałam Cię zapytać, jak tam skaza Marcelitka? Jak z dietą? Jest jakaś poprawa? przeszłaś na samą nutrę?
tak jesteśmy już na nutramigenie. ja już wcinam nabiałam i czekoladę (na moje nieszczęście :wściekła/y::wściekła/y:). jak ze skórą to sie okaże, bo zaraz po pierwszym tyg bycia na butelce obsypało go - niby alergolog powiedziała że mógł mieć jeszcze alergeny w sobie, bądź też.... coś go jeszcze uczula :eek::eek:
mam zrobić mu testy z krwi (jak będziemy w Pl), ale kurka co lekarz to opinia - jedni mówią że tak małym dzieciom można robić testy, drudzy że za wcześnie bo wyjdą niewiarygodne...
na dodatek ciężko mi znaleźć dobrego lekarza w Łodzi, nie mam się kogo doradzić, zapytać...
pytałam na forum (mam z Łodzi) ale odpowiedzi były nie takie jakich oczekuje:sorry:
więc siedzę na dupie i się głowię co zrobić...:confused2::confused2:

marzena, ty kiedyś pisałaś mejla do nutrici (tak mi się zdaje, ale pewna nie jestem) i pytałaś się o gluten - sposób podawania. czy możesz podać mi mejla na jaki pisałaś? mam pare pytań ;-)

reklama
aga_k_m upieklam salceson! :tak::tak::-D:-D Tylko.... Normalnie wstyd! :zawstydzona/y: Zamiast przeczytac 200 stopni przeczytalam 220. Zjarzylam sie jak poczulam zapach "spalonego" :-D Dobrze, ze bylam caly czas w kuchni (gotowalam jedzonko dla dzieciecia). Wylaczylam jakos 10 min. przed czasem. Nadaje sie do jedzenia, ale powiedzmy, ze jest skorka chrupiaca :laugh2::rofl2:
W przekroju wyglada jak salceson, na ktory moj tata mowi "czarny". To jest jakas tam wersja z krwi czy cos takiego. Bo to takiego wloskiego, to on nie bardzo podobny.
Widzialam wersje z galaretka, o ktorej ktoras z dziewczyn wspominala. Ciekawie brzmi, bo robi sie go w butelce :eek::laugh2:
Narazie bede zajadac sie tym z twojego przepisu.

moniqsan na You Tube sa filmiki instruktarzowe/prezentujace przygotowania takich tortow. Ogladalam kiedys, jak robia wlasnie takiego bobaska spiacego. Wyglada light'owo, ale nie wiem czy dala bym rade zrobic. Ja tylko kiedys bawilam sie z lalka barbi w lukrze. Robilam jej warstwy sukni. O taka:

Eh.... Maz zajmuje sie Julka i juz steka, ze ja przy kompie, ale przeciez za dwa dni mnie nie bedzie w domu i bedzie musial sam wszystko zrobic. Powiedzmy, ze teraz jest taka proba generalna i udajemy, ze mnie nie ma Hiehiehe.....
No, a tak powaznie to musze auto na parking odstawic i kupic buleczki dla mezusia i piciu.

Pewnie juz nie wroce, bo pewnie jak usiade, to bede siedziec do pozna. Tak, jak wczoraj. Tak dlugo siedzialam, ze dzis wygladalam jak zombi rano. :shocked2::cool: Pomijajac juz to, ze wogole wstac nie moglam i nawet solidne kopniaki Julki niczym byly dla mnie. :rofl2:

Buziale dziewczeta i do jutra. Moze... Bo raczej spacer uskutecznie. Dzis nie bylo i Julka jeczy troche.
POZDROFKI....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry