tikanis
CieRpliWa
confi- dokladnie ja wlasnie niedawno uspalam malego:-) i co zbrazowialas juz??
mamstud-oj bidulka ja gabunia , ale dobrze ze antybiotyk odstawiony
ja naleze wlasnie do zalatych mamus,,, rano wcyhodze do pracy i tak dzien schodzi do 16, w nocy maly budzi sie czesto wiec nieraz jestem pitoma... a od 16 musze zrobic obiad malym sie zajac ,, pozniej maz wraca wiec troszke czasu spedzamy razem i pozniej kapie i usypianie mlodego a ja mam zawsze chwilke jak mezus sie kapie .. wtedy mam czas zeby co nieco poczytac o was... a trak tego czasu brak,,, w pracy niby mam kompa ale gestapo patrza mi na rece..:///
mamstud-oj bidulka ja gabunia , ale dobrze ze antybiotyk odstawiony
ja naleze wlasnie do zalatych mamus,,, rano wcyhodze do pracy i tak dzien schodzi do 16, w nocy maly budzi sie czesto wiec nieraz jestem pitoma... a od 16 musze zrobic obiad malym sie zajac ,, pozniej maz wraca wiec troszke czasu spedzamy razem i pozniej kapie i usypianie mlodego a ja mam zawsze chwilke jak mezus sie kapie .. wtedy mam czas zeby co nieco poczytac o was... a trak tego czasu brak,,, w pracy niby mam kompa ale gestapo patrza mi na rece..:///

zanim podeszłam do niego nakrzyczałam na niego, a ten sam wyciągnął kciuka i ...zaczął zanosić się płaczem
smórd jeden !! wie że źle robi, a mimo tego robi mi po złości 

Mąż m&m's niczego sobie, ale Kochana m&m's ja zostane jednak przy swoim/naszym Sławusiu