M
Marzena80
Gość
Mua!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mua :****
żmijki lesbijki![]()

...
, hahhaha...
zawsze sprzątamy z mężem, dzielimy się, a że czwartek, piątek byłam w pracy on się nie wyrobił i nie zrobił swojej połowy... ja też się nie brałam wieczorem bo pracy ja już uspałam małego to byłam padnięto i jakoś nie chciało mi się latać ze ścierką i wycierać kurze....
bo do południa jest naprawdę sporo rzeczy do zrobienia - małego posmarować maściami, dać kaszke, potem obiadek, wyszykować na spacer, jakieś zakupy do domu, obiadek dla nas... wieczorem znowuż synek coraz częściej odmawia drzemki...dziś dla przykładu po 1,5 godz walce usnął na 15 min.. więc ja też nic nie zrobię... jedynie co to jak uśnie na noc, to wtedy może coś zrobię...
Ja od 3 miesięcy mieszkam z teściową. Zazdrościsz???ech chyba coraz bardziej zazdroszczę tym z was które mieszkają z rodzinami...
a już jak by miało być drugie dziecko to już odlot normalnie![]()
S.O.R.R.Y.Ja od 3 miesięcy mieszkam z teściową. Zazdrościsz???

co za babole
co to kurna za lampy???

teraz dopiero usiadłam do kompa a ten już mnie straszy ze obudzi nas jutro o 5 rano...i wiem ze to zrobi bo jest na tyle złośliwy. Sił już nie mam do tego człowieka ....no chyba żartujecie....
nikogo nie ma? To po co ja się z M wykłócałam o dostęp do kompa...
idę sobie....