Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczynki.....jeeestem.....co prawda nie moge teraz niz napisac bo lecimy jeszcze do jednego lekarza ale pozniej wszystko wyjasnie co i jak i dlaczego sie nie odzywalam.....przepraszam Was i dziekuje Wam ze pamietalyscie o mnie i moich dziewczynkach........normalnie az sie poplakalam....:-(az maz pyta czemu rycze do laptopa.......no i kaze Wam przekazac ze bardzo milo z waszej strony ze myslalyscie o nas....
.....BUZKA,,,,,
Marzenko...esemes doszedl ...wyslalas do mnie a nie do Angilika....:-).....a ja mam tez komorke polsaka....

Pisałam posta w tym samym czasie i ten mnie ominął :-(
i tyle było z mojego wygrzewania..
*AgA* - heh..właśnie po tym filmie..jak słyszę czasem trzaski na łóżku to aż mnie ciarki przechodzą.. ale staram się wyluzować.. Aż mi się zamarzyło iść na solarkę.. 
Mi w sumie też do końca nie wychodzi bo jem często obiadki mięsne a w weekend andruty wcinałam..
ale koniec końców schudłam na razie 2 kg
i weszłam w spodnie, które wcześniej były małe.. JUpi Jupi..cieszę się, że u mnie się w końcu coś ruszyło z wagą.. Dzięki Aga_k_m
Od narodzin czy też od zdjęć usg..a może od ciąży.. Układam plan tworzenia kroniki..i może rzucicie jakimiś pomysłami.. 

. Ja osobiście bardzo lubiałam stojące solaria (zero białych punktów, a i potańcować sobie możesz podczas sesji

) - ale One nie polubiały mnie
. I tak np.: 

...
.
wszystko z checia bym pożarła ale oprócz owoców morza,bleeee
fuj ja ich nie trawie,nawet sam widok mnie obrzydza.Mój Przemek je uwielbia,niestety i dość czesto serwuje.
Zreszta moja mama twierdzi ze ze mnie taka kucharka jak koziej d... torba
Ja bym to olała ale moja mama twierdzi ze powinnam to pokazac lekarzowi,poniewaz jest to takie ciemnawe

:-):-):-). W piątek Jagoda zjeździła w nim cały dzionek i naprawde rewelka...

. A w okolicach świąt lasagne będzie jak nic (moj M robi najlepszą).ja kupiłam dla nas do domku blok 3,650 kg, z terminem do 20.02.2010 r.). Moj M teraz szaleje z zapiekankami, tostami, jutro pewnie pizza będzie - no i to co zostanie - zamrażam. A w okolicach świąt lasagne będzie jak nic (moj M robi najlepszą).
No i cena też robi swoje - 11,60zł/kg - a ser jest naprawdę pyszniutki!!!
To wychodzi że zjecie ok 1,2kg sera miesięcznie

) Sycące i rozgrzewające. Na taką pogodę -bomba
Muszę łapać ślinę, dobrze że śliniaczek Lili pod ręką