reklama

Mamy majowe 2009

Mamstud ja mam jej nr ale nie wiem czy to komórka czy co... nie znam się na tamtejszych numerach :zawstydzona/y:
na wszelki wypadek wysłałam esa ale przyszło mi ze adresat nie odpowiada ...

reklama
Mamstud ja mam jej nr ale nie wiem czy to komórka czy co... nie znam się na tamtejszych numerach :zawstydzona/y:

no to nieźle... słuchajcie a może do jej T napiszemy wiadomośc na NK??? Może Ona nam coś napisze... wiem -bredzę, ale chwytam się już chyba ostatniej możliwości...
Chyba, że Iwee coś wie:eek:

Dobra kobity, ja się żegnam bo zbieram się do pracy...moze zajrzę wieczorem. dziś pewnie będziecie szalec bo mnie nie będzie :-p:-p:-p
w każdym razie miłego dnia wszystkim życzę...

moniqsan - ale fajny miałaś wczorajszy dzionek!!! Super!!! A menu urodzinowe Twego M powaliło mnie... krewetki - mniammmmm - a ja znowu bawie sie w serki wiejskie :zawstydzona/y:

nooo, super było:-)
A na ząb coś takiego (zapomniałam wcześniej wrzucić). Nie jest to co prawda szaleństwo w stylu joli, ala dla naszej dwójki starczyło :-)
Ja dziś dzień też od serka wiejskiego zaczęłam także możemy podać sobie ręce :tak:

Idę uspać Lili, bo już ledwo mi tu zipi na kolanach

Załączniki

• IMG_3311.jpg
    IMG_3311.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 58
moniqsan - tylko, że ja znowu cudaczkę z dietką:zawstydzona/y::sorry:... ale - seler naciowy mam, sos jogurtowo-czosnkowy zaraz zrobie i też będę miała małą wyżerkę:tak::-)

u nas jest to samo...zwykle mówi się ze to kobiety są specjalistkami od "cichych dni" u nas prym wiedzie mój M...nienawidzę tego bo nienawidzę kłąść się do łóżka z problemem nierozwiązanym. A ten jak się zaprze to koniec...mimoza normalnie :confused2:

boże no u mnie to samo!!! jak się zaprze to - osioł to przy nim pikuś!!!!!:crazy::crazy::crazy::cool::cool::cool::cool:
Co mnie wpienia, bo mi z każdą minutą jego milczenia nerw rośnie!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja też pisałam na ten numer, który mam, ale też się nie znam na tych numerach i też mi napisało, że nie udało się wysłać wiadomości...

reklama
A wogóle to musialam dzis obniżyć łóżeczko Mai. jest juz "na ziemi" :dry::dry::dry:
Bo mania dzis w nocy obudzila się, zjadła i co robiła - cały czas wstawała przy szczeblach!!:confused2::confused2::confused2: :confused2::confused2: No ubaw po pachy. :cool::cool::cool::cool:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry