Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiecie co - ale moja Kuzynka też jest dobra... Urodziła córeczkę w marcu, i np. Mała je już od dawna jakieś makarony, ziemniaki, kotlety, itd...
Mięsa oczywiście nie miksują tylko cała rodzina żuje swoje i na końcu daje Małej (co chwile ktoś jej swojego kotleta zemłanego wciska) - mnie normalnie stelepało z obrzydzenia...

niby spoko - bo jakaś kaska wpadnie, ale kurka miałam plany które mój mąż będzie musiał wykonać za mnie 
myślisz że ja nie miałam pogadanki ze swoim na temat świąt?
(na temat jak i kugo spędzamy święta) suma sumarą i tak stanęło na moim tyle tylko że się nagadać musiałam 

...
hiiii a jak mówiłam że chyba lesbijką zostanę to aga się ze mnie śmiałaojjjj chyba zostanę feministką bo mi panowie a szczególnie jeden coraz bardziej za skórę zachodzą...

jak ich spotkach to powiedz że znasz taką Liliankę co jest na piersi i też prześpi cała noc 

Moje dziecko jest kąpane 19-20, dostaje butle i śpi. Z usypianiem - odpukać - nigdy problemów nie było. Może i o północy się obudzi i będzie płakała, ale ja nie wstaneMarzena jak ja bym sie chciala troche ponudzic,przy malej to jest niemozliwe,ona jest bardzo absorbujacai cholercia znow nie spi
![]()
Do niedawna wstawałam i herbatkę dawałam, mleczko ewentualnie nad ranem. Ale teraz śpi już coraz lepiej. Dziś dopiero o 5.00 się obudziła, ale zaraz zasnęła znowu i dopiero o 6.30 dostała mleczko i spałyśmy dalej do 9.00.