kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
jeszcze chwilę i się rozkręcąChyba zacznę BB od pierwszej strony czytać...
mamamatysia fajne tam mają te zabawki i nawet niedrogo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jeszcze chwilę i się rozkręcąChyba zacznę BB od pierwszej strony czytać...
A ja juz jestem po lampeczce wina,kurcze jak tak dzi9ennie bede popijac to w alkoholizm wpadne

Dużo u nich kupuje(książki,płyty,gry ,pachnące artykuły)ale cen nie ma zbyt rewelacyjnych.Gdyby nie 20% upust to raczej by mi się nie opłacało:-(jeszcze chwilę i się rozkręcą
mamamatysia fajne tam mają te zabawki i nawet niedrogo

Maja ludzie odwagęspotkałam dzisiaj znajomego , który ma córkę z maja jak mi powiedział co dziecku dają do jedzenia to aż mnie zatkało wiec piersi już nie, je ani żadnego mleka modyfikowanego, żadnych kaszek za to normalnie posiłki je z nimi, normalne obiady i na noc normalne mleko z kartonu z kaszą manną z butli całą butle i prześpi noc![]()

.Ło matkooospotkałam dzisiaj znajomego , który ma córkę z maja jak mi powiedział co dziecku dają do jedzenia to aż mnie zatkało wiec piersi już nie, je ani żadnego mleka modyfikowanego, żadnych kaszek za to normalnie posiłki je z nimi, normalne obiady i na noc normalne mleko z kartonu z kaszą manną z butli całą butle i prześpi noc![]()

Powariowali???No to chyba na Ciebie zamówięDużo u nich kupuje(książki,płyty,gry ,pachnące artykuły)ale cen nie ma zbyt rewelacyjnych.Gdyby nie 20% upust to raczej by mi się nie opłacało:-(

!!!Łał! Dobrzy są! A my się tak cackamy!spotkałam dzisiaj znajomego , który ma córkę z maja jak mi powiedział co dziecku dają do jedzenia to aż mnie zatkało wiec piersi już nie, je ani żadnego mleka modyfikowanego, żadnych kaszek za to normalnie posiłki je z nimi, normalne obiady i na noc normalne mleko z kartonu z kaszą manną z butli całą butle i prześpi noc![]()
.