• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
A jaką czekoladę sobie robisz?
Taką z proszku czy może na pełnym mleku rozpuszczaną z tabliczki? Taką to bym sobie wypiła ... z cynamonem, miodemi kardamonem .... tylko kto mi zrobi ???:sorry:

a idź Ty!!! ja wolałam sobie "przyjąć" do świadomości, że Jola popija taką z proszku... a Ty musiałaś wyskoczyć z ...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A jaką czekoladę sobie robisz?
Taką z proszku czy może na pełnym mleku rozpuszczaną z tabliczki? Taką to bym sobie wypiła ... z cynamonem, miodemi kardamonem .... tylko kto mi zrobi ???:sorry:

Mam taka czekolade Valrony taka tarta.....kupuje ja u nas w takim malutkiej francuskiej cukierence....(zreszta pracowalam tam) i robie ja na mleczku....pyyycha.....
Ale jak mi zbraknie to mam tez kakao tej samej firmy (96% coco) i tez jest pycha...:tak::tak:

jak to dobrze że ja nie lubię słodkiego. Kończę własnie ten likier, następnym razem biorę gin z tonikiem!!!

ja przed ciażą, a nawet w ciąży tak nie przepadałam za słodkim... a teraz:szok:!!! Ubóstwiam cukierki w czekoladzie (szczególnie trufle), bardzo dobrym ciastem nie pogardzę, ale... na śniadanie muszę mieć same konkrety - chlebkiem/bułeczką z dżemikiem bądź miodem nigdy nie zaczynam dnia (a serkami jaknajbardziej:tak:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry