• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy majowe 2009

dobre!!!
kurcze - super musiało być w tej restauracji... jak będę w Wa-wie to z całą pewnością będę musiała tam zajrzeć:tak::-D:-D

u nas garlic schodzi tak ok. 6 główek/m-c;-)

dobra - zmykam :***

Haaa ha haaa :-D:-D:-D
Va Piano jest we Weocławiu!!!
I to nawet lepsze
Pod względem przytulności :tak:
Generalnie wszystko tak samo, ale spędu nie ma, i więcej romantyzmu :tak:
Jak byliśmy ostatnio, tylko tam jedliśmy

reklama
Haaa ha haaa :-D:-D:-D
Va Piano jest we Weocławiu!!!
I to nawet lepsze
Pod względem przytulności :tak:
Generalnie wszystko tak samo, ale spędu nie ma, i więcej romantyzmu :tak:
Jak byliśmy ostatnio, tylko tam jedliśmy

i ja o tym nie wiedziałam - niewybaczalne!!!
no ale... do w-wia jest mi bliżej - dzięki Ci Moniq za info :***

idę już...:-D:-D:-D

Barmanko, ratuj :-D
ratuje, ratuje :tak::-D:-D no jak można brzyduli nie znać :sorry: joluś ja też polskiej tv nie posiadam..ale co pojawi się nowy odcinek na torentach to ściągam :cool2: mąż się śmieje że hakerka jestem...cóż trzeba mieć jakieś zamiłowania ;-)
właśnie pisałam wcześnie do aga że uciekam obejrzeć Londyńczyków i Brzydula bo się ściągnęły:cool:

a ja nie mam dziś nastroju...więc się nie udzielam nie będę wam humoru psuła....

kurka ale się zamuliłam słodkim likierkiem domowej roboty...aż mi niedobrze...normalnie grejpfrut by się przydał :tak:

Agus....dobranoc...:-)

Moniqsan...no rzeczywiscie jak ma mistrza w gotowaniu w domu to co bedzie sie trudzil...;-).....moj P tez nie gotuje w domu..mowi ze ma dosc w pracy choc zawsze m i robi jajeczka w koszulkach no i zawsze probuje...:tak::tak:
No to chyba "smacznie" spedziliscie popoludnie......:tak:....

Agus....dobranoc...:-)

Moniqsan...no rzeczywiscie jak ma mistrza w gotowaniu w domu to co bedzie sie trudzil...;-).....moj P tez nie gotuje w domu..mowi ze ma dosc w pracy choc zawsze m i robi jajeczka w koszulkach no i zawsze probuje...:tak::tak:
No to chyba "smacznie" spedziliscie popoludnie......:tak:....

Baaaardzo smacznie, a po popołudniu było .... jeszcze smaczniej :-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale ciii. Tylko Lili była bardzo do zabawy chętna, aż w koncu po kilku nieudanych podejściach do chwili przyjemności została przeze mnie skutecznie uśpiona :-)

Barmanko
znów zły humor? :-( Co się dzieje?:confused2:

Aga, W ciemno możecie do W-wia na obiadek jechać. No i nie jest jakoś drogo. Tu masz menu z cenami VAPIANO My z deserkiem i full najedzeni w 100 się mieścimy

Ja też spadam.
Mamy jutro z samego rana jechać do radomia.
Nie wiem jak wstanę o 7 :eek::no:

Aha, no i w związku z tym żegnam się z forum i Wami na 2-3 dni. Już tęsknie :-(

Baaaardzo smacznie, a po popołudniu było .... jeszcze smaczniej :-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale ciii. Tylko Lili była bardzo do zabawy chętna, aż w koncu po kilku nieudanych podejściach do chwili przyjemności została przeze mnie skutecznie uśpiona :-)

Barmanko
znów zły humor? :-( Co się dzieje?:confused2:

Aga, W ciemno możecie do W-wia na obiadek jechać. No i nie jest jakoś drogo. Tu masz menu z cenami VAPIANO My z deserkiem i full najedzeni w 100 się mieścimy

Ja też spadam.
Mamy jutro z samego rana jechać do radomia.
Nie wiem jak wstanę o 7 :eek::no:

Aha, no i w związku z tym żegnam się z forum i Wami na 2-3 dni. Już tęsknie :-(

Juz tesknie.....:tak::tak::tak:....uwazaj na drogach....:tak:

No tak do 2 w nocy i wszystkie śpią:tak:
WSTAWAC.......:-D
A tak wogóle to Dzien dobry......:tak:
u Was tez tak ponuro...? Mgła taka ze nie widac bloku po drugiej stronie ulicy....:eek:
Zofik bawi sie kubkiem po kawie...wyrwała M. z reki a ja w pidzamce i z kubkiem kawy zamulam przed komp.....:zawstydzona/y:

Ja tylko dodam ze mój M. pierwszy raz pojechał do Galerii Bałtyckiej kilka dni temu i omało nie oszalał i prawie płakał ze nie jest w stanie przejsc nawet 1/5 tej galerii.:-D A jego kolega zdziwiony na to : "Ty naprawde lubisz zakupy????"'" hahahahaha:-D:-D
Fakt mój M. po T. odziedziczył zakupoholizm.....Jak on kocha zakupy dla mnie to kara a on jak rybka w wodzie buszuje po sklepach... Ja w odziezowym z 1 licha bluzka a On 8 rzeczy wynosi.....a wszystkie w ten sam desen....czarne :eek:

reklama
Halllooo Śpiochy :-D:-D:-D

wstawać!!!

mój dzionek rozpoczął się cudownie - o 8:00 otrzymałam zaległe pieniążki z Firmy - jestem przeHAPPY:-D:-D:-D!!!

Mogę oficjalnie poszaleć przed Świętami:tak:;-)

Moniq - milutkiego pobytu w Radomiu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry