M
Marzena80
Gość
Tsarina jesteś REWELACYJNA!!! Tylko wiesz, że już nas rozpuściłaś i teraz będziemy oczekaiwały więcej i więcej i lepiej i lepiej!?!
Ale w tym semestrze to już ostatni zjazd weekendowy. I do końca stycznia piątki, soboty i niedziele wolne!!!
Kathinka witaj!!!
Widzicie taka kulturalna jestem, że jeszcze się nie przywitałam...
Ja w szkole. Ale to szkoła dla dorosłych, więc zajęcia odbywają się wieczorowo i zaocznie. No i stąd moja niedzielna pracamarzena, a gdzie ty pracujesz? bo chyba nie doczytałam![]()
Ale w tym semestrze to już ostatni zjazd weekendowy. I do końca stycznia piątki, soboty i niedziele wolne!!!Kathinka witaj!!!
Widzicie taka kulturalna jestem, że jeszcze się nie przywitałam...

. I tak spał 3 godziny, a potem znowu się zaczął budzić częściej, to się z nim kładłam i stopniowo przesypiał coraz dłużej ( albo miałam takie wrażenie, bo nie musiałam się aż tak mocno wybudzać, żeby mu dać mleczko
). Wydaje mi się, że dzieci nie są głodne w nocy, tylko potrzebuja się przytulić
Staram się go teraz odzwyczaic od mojego mleczka w nocy i robic tak jak juz pisały dziewczyny: stopniowo zmniejszać ilość mleka proszku, a ilość wody

oliver mnie zaskoczyl bo zbytnio nie przepada za plackami.jeszcze dzis zostalo do kawki.