• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy majowe 2009

rozmawiałam z babcią :-)
ŻEBY NAM TO OSTATNI RAZ BYŁO!!!

A co do odstwienia Gaby od cycka to ja chyba najlepszym doradcą nie jestem. Znam te wszystkie powody, o których napisałaś. Troszkę to przerobiłam. Natasza była na moim mleku tylko 2,5 miesiąca. I postanowiłam to zakończyć... Natasza na moim mleku słabo przybierała, a jak wspomnę sobie stanik i wkładki to.... Brrrrrrr... I tak Cię podziwiam, że tyle miesięcy wytrzymałaś tym bardziej na diecie! A skoro wracasz do pracy to to nie są pobudki egoistyczne, a po prostu życie i polska rzeczywistość. Przepraszam polityka pro rodzinna...

reklama
Cześć laski
Tylko się przywitam i lecę czytać co u Was.
Wróciliśmy dziś z Radomia około południa ale zamiast w domu wylądowaliśmy w Galerii Handlowej :zawstydzona/y::-)
Weekend super udany. Lili załapała się na pierwszego w życiu Mikołaja :tak: (zwariowani sąsiedzi teściów zrobili im a przy okazji nam niespodziankę :-))

Załączniki

• IMG_0257.jpg
    IMG_0257.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 51
  • IMG_0261.jpg
    IMG_0261.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 53
  • IMG_0265.jpg
    IMG_0265.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 48
Jestem straszna, co? Powiedzcie szczerze, nie obrażę się!!

Mamstud czy ty musisz takie głupoty wymyślać??!!
Straszna dlatego ze przez 7 miesięcy robiłaś wszytsko, mimo najrożniejszych przeciwności losu, żeby twoje dziecko miało to co najelepsze!! A teraz po prostu chcesz troche zadbac o siebie, swoje dobre sampoczucie. No proszę cię!!!!! takie glupty to naprawdę trudno samamu wymyslić!!!

kasia1208, marzenko, m&m's dziękuję kochane za odpowiedź, ważne to dla mnie - czuć czyjeś wsparcie... Rozmawiałam o tym z M, bałam się, że będzie anty... Ale okazało się, że wybrałam odpowiedniego faceta na męża :-) i na szczęście mnie wspiera w każdej decyzji, kochany mój.... Teraz "tylko" trzeba Gabę od cycusia odzwyczaić....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry