reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Jejku jak Ty to robisz?????? :shocked2:

A wlasnie,maz przyjechal z autkami,bo sie martwila bardzo:tak:

Kąpiel, butla, włączona muzyczka, nawilżacz powietrza, gaszę światło, zamykam drzwi i w 90 przypadkach na 100 zasypia bez niczego. Czasmi chwile popłacze, ale nie idę do niej... I zasypia.

No właśnie też stwierdziłam, że chyba nie pamiętam czy pisała coś pisala o mężu... Ale nie wiedziałam czy może pijana nie byłam i przeoczyłam. Ale chyba nie... Chyba, że obie pijane byłyśmy...

Kąpiel, butla, włączona muzyczka, nawilżacz powietrza, gaszę światło, zamykam drzwi i w 90 przypadkach na 100 zasypia bez niczego. Czasmi chwile popłacze, ale nie idę do niej... I zasypia.

No właśnie też stwierdziłam, że chyba nie pamiętam czy pisała coś pisala o mężu... Ale nie wiedziałam czy może pijana nie byłam i przeoczyłam. Ale chyba nie... Chyba, że obie pijane byłyśmy...
Nie,raczej nie pisala:sorry:

Wiesz,tylko moja mala tak spi kolo 12 z 2 godzinki i potem popoludniu kolo 16,17 tez z godzinke i nie ma sily zeby nie spala bo drze sie jak opetana:-( No i wniosek taki ze jest wyspana i caly wieczor szaleje:no:

Roxy - Natasza też na ogół śpi w ciągu dnia 2 razy. Dziś poszła wyjątkowo wcześnie, bo około 9.30 i spała prawie 2 godziny. Właśnie przed chwilą się obudzila i zjadła kaszkę. Zazwyczaj idzie spać około 11.00. No i pewnie około 15.00 prześpi się jeszcze z godzinkę, bo do 19.00 nie wytrzyma. Jedynie staram się, żeby po 17.00 już nie spała, bo wtedy mogłaby nie zasnąć o 20.00.

Wiesz,tylko moja mala tak spi kolo 12 z 2 godzinki i potem popoludniu kolo 16,17 tez z godzinke i nie ma sily zeby nie spala bo drze sie jak opetana:-( No i wniosek taki ze jest wyspana i caly wieczor szaleje:no:

u mnie to samo... z tymże jeżeli zasypia w domku (12:30, 17:00/18:00) to śpi najdłuzej z 1:00-1:30 h a później szaleje...
Udało mi się przetrzymać ją... Ale i tak efekt końcowy wyglądał tak samo. Dziasiaj Teściowa powiedziała mi, że M miał tak samo - kochał nocne życie, i za nic nie mogła tego zmienić... Czyli Jadzia kolejne "zło" odziedziczyła po Tatusiu...

Roxy - przybij "piątkę" z tym zasypianiem naszych demonków:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry