M
Marzena80
Gość
na razie cisza...czekam na info... A może sama do nas wpadnie po takim ponagleniu;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na razie cisza...czekam na info... A może sama do nas wpadnie po takim ponagleniu;-)

, ja wiem ze to zmeczenie bo przecierz widze ze nas kocha ale ja nie wiem jak go odciazyc....:-(..no i widze ze znow guzy w kregoslupie sie odzywaja...oj jak tak dalej pojdzie to naprawde przed 40stka bede go pchac na wozku....:-(

.....no i ja bym nie pozwolila mezowi na kostium supermana, nie shreka sobie kupi....
;-);-);-)

,,,,tak sie podekscytowala ze wygiela sie Przemkowi aten nie zdazyl ja zlapac no i buch glowa w futryne..bo wlacznik jest przy futrynie...

;-)
)
.Idę nadrabiać;-)Dlaczego szlaban? :-)Dzień dobry dziewczynki:-).
Wracam po dwudniowej nieobecności i mam trochę do nadrobienia.Zatraciłam się na placu boju(czyt.robię świąteczne porządki).Poza tym mam szlaban na BB.Idę nadrabiać;-)
u mnie to samo... z tymże jeżeli zasypia w domku (12:30, 17:00/18:00) to śpi najdłuzej z 1:00-1:30 h a później szaleje...
Udało mi się przetrzymać ją... Ale i tak efekt końcowy wyglądał tak samo. Dziasiaj Teściowa powiedziała mi, że M miał tak samo - kochał nocne życie, i za nic nie mogła tego zmienić... Czyli Jadzia kolejne "zło" odziedziczyła po Tatusiu...
Roxy - przybij "piątkę" z tym zasypianiem naszych demonków![]()

Przebijam "piątaka"
Szczerze powiem ze my taz takie "nocne marki",no i pewnie cos w tym jest