reklama

Mamy majowe 2009

mamstud - brawa dla Gabuni za wszelkie nowe umiejętności :tak::-):-):-)- a dużo tego!!!

kasiu - Tobie tez składam gratulacje dla Filipka za kosi-kosi i 2 ząbka:tak::-):-):-)!!!

mamstud - Jagoda też nie chce pić z butelki...baaa Ona się drze jak ją przykładam do niej...
ale jestem zadowolona z kubka z NUKa Kubek First Choice czerwony- wczoraj po raz pierwszy podałam go Jagodzi i jestem zachwycona tym jak sobie z nim radziła. Z niekapkiem z canpola nawet się nie umywa... Canpol jest twardy i muszę pilnować aby Jagoda cokolwiek z niego wypiła i nie poobijała się przy tym, a ten z NUKa - naprawdę REWELACJA:-)!!!
Ten właśnie kubeczek przeznaczyłam na mleko i kaszki (wczoraj 2 razy wypiła z niego mleko NAN2 z kaszką ryzową z Bobovity) - także POLECAM :tak::tak::tak:(do tej pory bardzo ciężko nam szlo picie kaszek, o mleku modyfikowanym nie wspomne...)!!!
Ja juz wiem, że dokupie jeszcze jeden taki kubeczek - na soczki i herbatkę (a Canpola odstawie w głąb półki)
Mam tan sam kubek:-) i Fifi z niego pije od 2 miesięcy.Również polecam.Kupiłam tez typowy niekapek z TT ale źle się go zamyka a Fifi i tak jet mokry pijąc z niego:sorry:
Ocho,strszak wrócił spadam na razie;-)

reklama
monisqan, roxy -- dzieki, to mnie uspokoiłyscie:-), walczymy z katarem. Spałysmy od 5.30 do 7.00 potem Gosia od 10 do 11. oczy na za[palki, zaparzylam dzbanek kawy na caly dzionek co by nie zaryc nosem o podłogę. To nasze pierwsze przeziebienie!

no i dzien dobry!!!
mamstud - piekny i slodki widok stojacej Gaby - ach... rosna nam szkraby i odkrywaja co ich cialka potrafia:-) - a la nas spore wyzwanie czy nadazymy za naszymi pociechami.

Mamstud,ale Gabrysia swietnie stoi,gratuluje umiejetnosci:tak::-):-)

Mamamatysia,no nie,laptopa schowac:szok: okropienstwo;-) ja tak tu sie dziwie ale za niedlugo sie zdziwie jak swojego nie znajde jak Nadinka zacznie mowic,no ale troszke czasu mi zostalo:-D

My mamy niekapka z TT i młoda tez nie bardzo,dałam jej dzisiaj soczku który uwielbia i niestety z niekapka jest fuuujjjj,woli go gryzc ale on ma twardy ustnik,moze tez sie skusze na ten z nuka:sorry:

Dziekujemy za życzenia cioteczkom:-):-):-)

Doczytałam, że pytałyście czy M wrócił?Wrócił ale dopiero we wtorek:wściekła/y:,trzy autka już sprzedane:-)
No i dogadałam się z młodym:-).BB za PS2:tak::tak:.Powoli wieszam ozdoby i tak się jakoś świątecznie robi:happy: chyba włączę sobie kolędy lepiej się będzie pracować:sorry:

Ostatnia edycja:
Doczytałam, że pytałyście czy M wrócił?Wrócił ale dopiero we wtorek:wściekła/y:,trzy autka już sprzedane:-)
No i dogadałam się z młodym:-).BB za PS2:tak::tak:.Powoli wieszam ozdoby i tak się jakoś świątecznie robi:happy: chyba włączę sobie kolędy lepiej się będzie pracować:sorry:

no to rzeczywiście - Twoj M troszkę się "zasiedział" - ale widzisz - 3 auta już mają swoich nowych właścicieli

BB za PS2:-D:-D:-D u mnie bedzie podobnie - BB ale za PS3:-D:-D:-D

a co do kolęd - ja chyba sobie włącze taką świąteczną składankę, którą mi kiedyś moja koleżanka zrobiła... Może mi się nastrój poprawi...

Powiedzcie mi - czy kupiłyście już nocniki dla Waszych pociech?? Ja stwierdziłam, że od Nowego Roku zaczniemy przygodę z nocniczkiem (co by nie doprowadzić do sytuacji z soboty - chodzi mi o moich gości i ...kupska w łóżeczku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:)
Zastanawiam się nad tym nocniczkiem FISHER PRICE MUZYCZNY NOCNIK ROYAL POTTY M4774 LUX (835538121) - Aukcje internetowe Allegro
Podobno Tomek senior powiedział, że kupią Tomkowi juniorowi nocnik pod choinkę... I wychodzi z tego, że nic poza tym...

Powiedzcie mi - czy kupiłyście już nocniki dla Waszych pociech?? Ja stwierdziłam, że od Nowego Roku zaczniemy przygodę z nocniczkiem (co by nie doprowadzić do sytuacji z soboty - chodzi mi o moich gości i ...kupska w łóżeczku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:)
Zastanawiam się nad tym nocniczkiem FISHER PRICE MUZYCZNY NOCNIK ROYAL POTTY M4774 LUX (835538121) - Aukcje internetowe Allegro
my już od 1,5 miesiąca używamy nocnika ze znakomitym skutkiem -1 pampers dziennie ,nie pisałam bo widziałam że po moim zdjęciu na nocniku wybuchła burza więc nie prowokowałam a Filiś uwielbia swój grający nocnik jak go posadzę to od razu sika a kupka w pampersie już nie pamiętam kiedy była także polecam ;-):tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry