reklama

Mamy majowe 2009

Podobno Tomek senior powiedział, że kupią Tomkowi juniorowi nocnik pod choinkę... I wychodzi z tego, że nic poza tym...

hahahaha - no to bedzie miał super prezent!!!

ja właśnie siedze na allegro i szukam prezentów : dla Jagody, dla Olusia (na ten wspomniany roczek), i dla dzieci koleżanki (3 i 6 lat, dziewczynka i chłopiec) - bo dość sporo od niej podostawałam dla Jagodzi

nie wyobrażam sobie, aby głównym prezentem gwiazdkowym był... nocnik...:szok::szok::szok: no ale...

musze tez sie zdecydowac na jakies krzesełko do karmienia... Moniqsan - co Ty wybrałaś??

reklama
my już od 1,5 miesiąca używamy nocnika ze znakomitym skutkiem -1 pampers dziennie ,nie pisałam bo widziałam że po moim zdjęciu na nocniku wybuchła burza więc nie prowokowałam a Filiś uwielbia swój grający nocnik jak go posadzę to od razu sika a kupka w pampersie już nie pamiętam kiedy była także polecam ;-):tak:
Pamiętam burzę na zamkniętym.. Tym pierwszym... Foxy coś tam wtedy pisała o podwórkowej psychologii i żeby nie wchodzić w jej kompetencje zawodowe... Czy jakoś tak...

my już od 1,5 miesiąca używamy nocnika ze znakomitym skutkiem -1 pampers dziennie ,nie pisałam bo widziałam że po moim zdjęciu na nocniku wybuchła burza więc nie prowokowałam a Filiś uwielbia swój grający nocnik jak go posadzę to od razu sika a kupka w pampersie już nie pamiętam kiedy była także polecam ;-):tak:

Kurka, zdoIny chłopak. Mój starszak to tępak był.

:-D:-D:-D BB za PS2 u mnie to samo, tylko jesli chodzi o mojego Przemka:-D a jak by miał PS3 to pewnie bysmy sie pozabijali:tak: jak przychodzi z pracy to pierwsze co robi to zalancza gre,masakra:wściekła/y:

Aga_km,super jest ten nocniczek,moja kolezanka go ma dla córeczki i jest bardzo zadowolona,ja pewnie tez go kupie,tylko Nadinka jeszcze sama nie siedzi dlatego jeszcze troszke poczekam:tak:
Kasia,dlaczego burza....? super jak twój maly juz zalatwia sie na nocniczek,ja cos czuje ze z moja malutka nie bedzie tak łatwo. Gratuluje:tak:;-)

Aga co do prezentu dla rocznego chłopca to ja niestety nic nie doradzę... Ale może Monika, Mmatysia... One są na czasie z zabawkami dla chłopców... Może pamiętają... Ja czekam kiedy lalki będziemy kupować:tak: Za moich czasów takich ładnych nie było. Znaczy były ale w Pewexach... albo Baltonie...

Pamiętam burzę na zamkniętym.. Tym pierwszym... Foxy coś tam wtedy pisała o podwórkowej psychologii i żeby nie wchodzić w jej kompetencje zawodowe... Czy jakoś tak...
wrrr ale mnie wtedy wkurzyła ale już mi przesło i tak wyszło na moje można nauczyć dziecko jak się chce i ma się dużo cierpliwości ;-) a nie zależy to od dziecka bzdura i moja podwórkowa psychologia mi odpowiada :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry