reklama

Mamy majowe 2009

:-)WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NADII I MAMUSI:-)
Dlaczego szlaban? :-)
Starszak się poskarżył, że mama go zaniedbuje i schowano mi laptopa:wściekła/y:.Na szczęście przy porządkach znalazłam:tak::tak::tak: (dobre sprzątanie nie jest złe).Nie mam za wiele czasu bo za 10 min "kapus" wraca ze szkoły a i robota czeka.Muszę sie pochwalić, że w dwa dni posprzątałam poddasze, trzy pokoje(szafy,pomyłam lampy, drzwi) a dzis odmroziłam lodówkę, umyłam ją,jestem w trakcie mycia okien i wieszania,zasłon ,firanek.W takim tempie prac to zdążę jeszcze przed świętami odwiedzić kosmetyczkę i fryzjera:tak::tak::tak:.
Acha i piekę chleb bo wczorajszy chłopcy już zjedli:-)

reklama
Starszak się poskarżył, że mama go zaniedbuje i schowano mi laptopa:wściekła/y:.Na szczęście przy porządkach znalazłam:tak::tak::tak: (dobre sprzątanie nie jest złe).Nie mam za wiele czasu bo za 10 min "kapus" wraca ze szkoły a i robota czeka.Muszę sie pochwalić, że w dwa dni posprzątałam poddasze, trzy pokoje(szafy,pomyłam lampy, drzwi) a dzis odmroziłam lodówkę, umyłam ją,jestem w trakcie mycia okien i wieszania,zasłon ,firanek.W takim tempie prac to zdążę jeszcze przed świętami odwiedzić kosmetyczkę i fryzjera:tak::tak::tak:.
Acha i piekę chleb bo wczorajszy chłopcy już zjedli:-)
Jak Ty dziecko wychowałaś:szok:??? Na Matkę kapować:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Oj nie ładnie:no::no::no: Nie no żartuje, bo zaraz któraś pomyśli, że ja tak na poważnie... Ale cwaniak Mały!!!

mamstud - brawa dla Gabuni za wszelkie nowe umiejętności :tak::-):-):-)- a dużo tego!!!

kasiu - Tobie tez składam gratulacje dla Filipka za kosi-kosi i 2 ząbka:tak::-):-):-)!!!

mamstud - Jagoda też nie chce pić z butelki...baaa Ona się drze jak ją przykładam do niej...
ale jestem zadowolona z kubka z NUKa Kubek First Choice czerwony- wczoraj po raz pierwszy podałam go Jagodzi i jestem zachwycona tym jak sobie z nim radziła. Z niekapkiem z canpola nawet się nie umywa... Canpol jest twardy i muszę pilnować aby Jagoda cokolwiek z niego wypiła i nie poobijała się przy tym, a ten z NUKa - naprawdę REWELACJA:-)!!!
Ten właśnie kubeczek przeznaczyłam na mleko i kaszki (wczoraj 2 razy wypiła z niego mleko NAN2 z kaszką ryzową z Bobovity) - także POLECAM :tak::tak::tak:(do tej pory bardzo ciężko nam szlo picie kaszek, o mleku modyfikowanym nie wspomne...)!!!
Ja juz wiem, że dokupie jeszcze jeden taki kubeczek - na soczki i herbatkę (a Canpola odstawie w głąb półki)

reklama
Mamstud no z Gaby Mała spryciula! Fajnie wygląda!!!

Kasiu widzę, że zięć nie próżnuje. To dobrze:tak: U nas 2 zęby się przebiły i tak powolutku sobie wychodzą...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry