reklama

Mamy majowe 2009

Dziewczyny, dziś mamy z mężem 4 rocznicę, od kiedy jesteśmy razem. Postanowiliśmy, że nie będziemy jej jakoś niesamowicie obchodzić, bo ważniejsza jest teraz rocznica ślubu, ale i tak możemy ją nieco poświętować... mąż zaproponował piwo. Ok, nie wzgardzę, ale pytam się: Kochanie, to nasza czwarta rocznica, a Ty proponujesz piwo? A gdzie wino i romantyczna kolacja? I dlaczego jeszcze tu siedzisz, już do kuchni, do lodówki! (bo w lodówce było piwo), a mąż na to A to ja przyniosę romantyczną kolację! Podgrzać Ci kiełbasę?

bez komentarza:rofl2::eek:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Jacy on są prości

reklama
Kurcze moje dziecko wlasnie zasnelo i nie wiem czy mam sie cieszyc czy martwic:confused: Bo jak sie obudzi za godzinke to pójdzie spac chyba o 1 w nocy:crazy::shocked2:

Roxy - to moze wybudz ja delikatnie... Ja tez mam marudnika na kolanach... za 1,5 godziny kąpiel... i mam nadzieje, niedługo po tym smacznie uśnie (bez pobudki godzinę później:wściekła/y:)

Dziewczyny, dziś mamy z mężem 4 rocznicę, od kiedy jesteśmy razem. Postanowiliśmy, że nie będziemy jej jakoś niesamowicie obchodzić, bo ważniejsza jest teraz rocznica ślubu, ale i tak możemy ją nieco poświętować... mąż zaproponował piwo. Ok, nie wzgardzę, ale pytam się: Kochanie, to nasza czwarta rocznica, a Ty proponujesz piwo? A gdzie wino i romantyczna kolacja? I dlaczego jeszcze tu siedzisz, już do kuchni, do lodówki! (bo w lodówce było piwo), a mąż na to A to ja przyniosę romantyczną kolację! Podgrzać Ci kiełbasę
:-D:-D:-D Nie bardzo potrafie to skomentowac:-D

Roxy - to moze wybudz ja delikatnie... Ja tez mam marudnika na kolanach... za 1,5 godziny kąpiel... i mam nadzieje, niedługo po tym smacznie uśnie (bez pobudki godzinę później:wściekła/y:)
Aga,ale Ja juz ja przetrzymalam z 1,5 godz,bo po poludniu mi spala do 15:20 i to wszystko a teraz nawet nie marudzila tylko juz oczka zamykala:sorry: Nie wiem,no trudno,ja mam nadzieje ze obudzi sie na flache i zasnie,zobaczymy:sorry:

Dziewczyny, dziś mamy z mężem 4 rocznicę, od kiedy jesteśmy razem. Postanowiliśmy, że nie będziemy jej jakoś niesamowicie obchodzić, bo ważniejsza jest teraz rocznica ślubu, ale i tak możemy ją nieco poświętować... mąż zaproponował piwo. Ok, nie wzgardzę, ale pytam się: Kochanie, to nasza czwarta rocznica, a Ty proponujesz piwo? A gdzie wino i romantyczna kolacja? I dlaczego jeszcze tu siedzisz, już do kuchni, do lodówki! (bo w lodówce było piwo), a mąż na to A to ja przyniosę romantyczną kolację! Podgrzać Ci kiełbasę?

Tsarino - takiego Romantyka ze świecą szukać :-D:-D:-D

Tsarina za kare powinnas rocznice spędzić z nami ;-)a tak poważnie to mój w rocznice ślubu chciał iść na żużel... aaaa tam lepiej nie wspominać :sorry:

Aga aaaa czyli jeden jedyny prezent to nocnik he he no fakt smutne a już myślałam że taka reakcja na nocnik po prostu :sorry:ja sobie zażyczyłam od siostry prezent w postaci nocnika no cóż ale jestem za praktycznymi prezentami bo jak mały ma dostać chodzik(którego na 100% bym nie użyła) , kolejna zabawkę ( których mamy cały pokój) lub ciuch który będzie czekał z pół roku na założenie ( bo wszyscy zawsze kupują większe) no to wole nocnik :tak:takie moje zdanie :-D

Roxy mój chrapie już od 19.30 i z całą pewnością będzie spał do rana :sorry::sorry::sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry