reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Cześć dziewoje
Widzę że temat nocniczków się przewija ..
kasia, ja też popieram Twoje podejście :tak: I zaczynam tak jak agakm-po Nowym Roku :happy: Lili zaczęła już sama siadać, za miesiąc pewnie będzie siedziała już stabilnie. W mojej rodzinie tata jest ekspertem od oduczania dzieci od siusiania do pieluchy i ssania smoczka. Chciałabym mu zaimponować rocznym dzieckiem nieużywającym już pampersów :laugh2:
No i oczywiście wyrazy współczucia dla Tomka juniora. Wielkie wyrazy współczucia :huh:

A dziś doszły do mnie klocki Fishera. Wynalazłam je w Smyku i tak mi się spodobały, że zaraz po powrocie do domu znalazłam je na allegro i zamówiłam. M też się bardzo podobają :tak: Każdy ma przycisk który uruchamia jakąś bajerę :happy:
http://www.zabawki24h.pl/Files/product/450/392.jpeg

jola
ale jesteście bidulki ... :-(
Lili też miała wczoraj straszny katar. Nos zapchany, bulgoczące glutki. Dziś praktycznie przeszło. Fridę użyłam tylko rano. Mam nadzieję że minie i nie rozwinie się już nic poważniejszego:dry:
Zdrówka dla Ciebie i dziewczynek :tak:

A my dziś po masażu (było nawet nieźle, zabawiałam Lili grzechotkami, pani ją masowała a ona się bawiła, tylko czasami płakała) wybraliśmy się na spacerek. Spicnieliśmy na maksa. Po powrocie nastawiłam rosołek i właśnie wszamaliśmy po duuużej miseczce :tak: A na wieczór kupiliśmy sobie grzane winko. Nasze ulubione - korzenne http://browar17.republika.pl/images/janton grzane.jpg Bo grzańca galicyjskiego nie lubimy :no: Jest takie słodkie że aż mdli:baffled:

Po powrocie nastawiłam rosołek i właśnie wszamaliśmy po duuużej miseczce :tak: A na wieczór kupiliśmy sobie grzane winko. Nasze ulubione - korzenne http://browar17.republika.pl/images/janton grzane.jpg Bo grzańca galicyjskiego nie lubimy :no: Jest takie słodkie że aż mdli:baffled:
Monia podziel się grzańcem:-p:-p:-p.Ale dawno nie piłam:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Co do klocków Ja kupiłam takie:
Sassy Klocki AKUKU
Zastanawiałam sie jeszcze nad takimi bo widziałam ostatnio na treningu dwuletnią dziewuszkę, która przez godzinkę się nimi bawiła, a Filip patrzył jak urzeczony
DOMEK Z KLOCKÓW KS KIDS

Ostatnia edycja:
hej Kobity..ja niedawno wróciłam z pracy...strasznie dużo mnie omija :confused2:

no uśmiałam się z nocnych dywagacji Joli i Moniqsan :-D:-D:-D
no nie mogę z Was licytujące się tłuścioszki :-D:-D:-D

widzę ze poruszacie temat nocników...hmmmm z początku pomyślałam sobie ze to za szybko,ale powaliłyście mnie argumentami zanim zdążyła zabrać głos. Musze przyznać ze to co piszecie ma sens i moze w takim razie my tez spróbujemy ? :sorry:
Musze pomyśle nad tym poważnie...no w każdym razie nie będzie to prezent na święta :-p:-p:-p

tyle mojego pisania na razie, lecę na Brzydulę . Potem zajrzę, ale bardziej wieczorem. Do tej pory M będzie okupował kompa ;-)

aha...coraz częściej w mojej głowie zakwita myśl by zaopatrzyć się w netbooka z bezprzewodowym internetem by być z Wami także w pracy ... to chyba jest uzależnienie :sorry::sorry::sorry:

agakm
a co myślisz o lego duplo (jako prezent dla roczniaka)? Może to trochę na wyrost, bo o ile się nie mylę są od 1,5 roku, ale skoro mały ma dużo zabawek to możesz podarować coś na wyrost :tak:

confi
Ty się z nas tu nie śmiej bo mnie z moich wałków wcale śmiać się nie chce :crazy:... i ta ochota na kaloryczne żarcie ... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

moniqsan- ty sie walkami nie przejmuj ja tez je mam heheh tylko taka jola nie ma walkow. taka z niej chudzina i chyba jeszcze m&m- ale ty tez jestes chudzina...:tak:
roxy,moniqsan,jola,co do prezentow to w kazdym razie zostaje tak ze ja kujuje wszytskim a co propozycji moniqsan ze tym moim szfagierkom rozge-- hmmm heheh ja tak nie potrafie..:P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry