reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Boniu kochan.....czy Wy naprawde poszalalyscie.....27 stron musialam nadrobic.....:no::no::no:...normalnie jak to zobaczylam ile to oczydwa razy przecieralam, a ze czuje sie jakbym sie nie czula to myslalm ze moze mam halucynacje....ale gdzie skad......krejzolki jedne....:-(:-(:-(:tak::tak:

A moja Alicja dopiero usnela...tzn usnela o 19stej jak zawsze ale oczywiscie siostra ja obudziala...pomimo tego ze usypialismy z mezem kazde w innym pokoju......normalnie ryczec mi sie chce bo teraz przez najblizsze kilka dni Przemek pracuje wieczorami i co ja biedna zrobie.....:-(:-(

Ogolnie dzionek do dupy za przeproszeniem...nosz\ nie wiem co w moje panny wstapilo ale poprostu nie moge je odstapic nawet na sekunde bo jest ryk....no i tylko lapki wyciagaja zeby je wziasc na rece......a zeby mylam dopiero o 16stej....:no::no::no::no:......

Wieczorkiem wyskoczylismy na zakupki....dziewczyny byly zadowolone bo je posadzilam w woziu no i rozgladaly sie ...i o dziwo nawet nie plakaly widzac te tlumy ludzi.....:tak:

A ja znalazlam jeszcze taki nocniczek....

Buy your Fisher Price My Potty Friend reviews from Kiddicare Potties and Training | Online baby shop | Nursery Equipment_
no i bardzo mi sie podoba.....

a i dodam ze sie usmialam z Waszych postow.......

No i okazuje sie ze ja jestem z Was najnizsza.....:-(..mam tylko 160cm wzrostu.....:tak:

Boniu kochan.....czy Wy naprawde poszalalyscie.....27 stron musialam nadrobic.....:no::no::no:...normalnie jak to zobaczylam ile to oczydwa razy przecieralam, a ze czuje sie jakbym sie nie czula to myslalm ze moze mam halucynacje....ale gdzie skad......krejzolki jedne....:-(:-(:-(:tak::tak:

A moja Alicja dopiero usnela...tzn usnela o 19stej jak zawsze ale oczywiscie siostra ja obudziala...pomimo tego ze usypialismy z mezem kazde w innym pokoju......normalnie ryczec mi sie chce bo teraz przez najblizsze kilka dni Przemek pracuje wieczorami i co ja biedna zrobie.....:-(:-(

Ogolnie dzionek do dupy za przeproszeniem...nosz\ nie wiem co w moje panny wstapilo ale poprostu nie moge je odstapic nawet na sekunde bo jest ryk....no i tylko lapki wyciagaja zeby je wziasc na rece......a zeby mylam dopiero o 16stej....:no::no::no::no:......

Wieczorkiem wyskoczylismy na zakupki....dziewczyny byly zadowolone bo je posadzilam w woziu no i rozgladaly sie ...i o dziwo nawet nie plakaly widzac te tlumy ludzi.....:tak:

A ja znalazlam jeszcze taki nocniczek....

Buy your Fisher Price My Potty Friend reviews from Kiddicare Potties and Training | Online baby shop | Nursery Equipment_
no i bardzo mi sie podoba.....

a i dodam ze sie usmialam z Waszych postow.......

No i okazuje sie ze ja jestem z Was najnizsza.....:-(..mam tylko 160cm wzrostu.....:tak:

Witaj jolu
No, ja z każdym nowym postem myślałam o tych nadrabiających (sama musiałam nadrobić ze 20 stron po powrocie z zakupów)

Mam nadzieję że Twoim dziewczynkom się poprawi i jutro minie płaczliwe wołanie na rączki.
Ja moją Liliankę przetrzymuję (w płaczu). Uczę ją że szybko się nie łamię. Działa :tak:

Oj jola, niska czy nie, nie ważne. I tak wszystkie tu zazdroszczą Ci szczupłości :sorry:

Witaj jolu
No, ja z każdym nowym postem myślałam o tych nadrabiających (sama musiałam nadrobić ze 20 stron po powrocie z zakupów)

Mam nadzieję że Twoim dziewczynkom się poprawi i jutro minie płaczliwe wołanie na rączki.
Ja moją Liliankę przetrzymuję (w płaczu). Uczę ją że szybko się nie łamię. Działa :tak:

Oj jola, niska czy nie, nie ważne. I tak wszystkie tu zazdroszczą Ci szczupłości :sorry:

No wasnie z tym nadrabianiem to jest jeszcze pol biedy..najgorsze to to jak czytasz i masz nadzieje ze juz juz prawie a tu du...a bo dziewczyny maj akurat wene i nowych postow przybywa w kilka sekund....:shocked2::shocked2:
No ale moze lepiej tak niz forum mialo by pustkami swiecic....:tak:

Moni...wiesz z tym przetrzymywaniem ..ja tez bym tak chciala i tak staram sie robic ale przy bliznaikach jest bardzo z tym trudno.....dziewczyny sa w takim wieku teraz ze naprawde..jedna placze to i druga zaczyna....i wtedy to jest tak strasznie trudno je uspokoic....:no::no:....no mowie Ci ja na spowiedzi...toz one swoj placz slysze przez dwie pary zamknietych drzwi.....:no:....
A dla mnie to porazka jeszcze jest z tym ze nawet w dzien czasami jedna sie obudzi wczesniej lub wogole nie spi a druga jest w tym czasie w fazie glebokiego snu no i np tak jak dzis Ameli zaczela wlasnie sobie krzyczec a biedna Ala obudzial sie z placzem bo niewiedziala co sie dzieje......
Zreszta wiesz jak czasami sie wybudzisz tak z nienacka to czlowiek sam jest w szoku....:shocked2:
Nawet dzis mezowi mowilam o Marzenie , ze pisala o tym ze jej mala sama usypia..no ze sobie troszke poplacze przed snem no a pozniej usypia.....my sobie tego nie wyobrazamy przy blizniakach....:no:...albo ja jaks glupia jestem bo naprawde nie wiem jak to zrobic....normalnie beznadzieje...nie wiem jak zrobic zeby moje dziewczyny zaczely usypiac bez bujania....:szok::szok:

A czy my znow tylko we dwie zostalysmy???????

dzien dobry!!!!!!
Małgosia lepiej dzisiejszej nocy, zastosowałam chyba wszystko na udroznienie noska i spała do 6.30 z 4 pobudkami (znosnie przy zatkanym nosie). Teraz siedzi w duzym wiklinowym koszu razem z furą zabawek:-), jem snadanko i pora zbierac sie do pracy. M czmychnał spac do starszej córci co by sie wyspac:rofl2:, he, he, zaraz obudze spiocha.

Makabra z tym nadrabianiem al;e warto!!!:-):szok::-):szok:

reklama
Cześć moje kochane gwiazdeczki ja nie mam jak się wbić czuje się jakoś dziwnie czytam was czasami mam do nadrobienia po 30 stron i już nie mam siły pisać
Jolu bardzo Ci współczuje mój Kamil też sam zasypia czasami zejdzie prawie godzina zanim zaśnie ale nie lulam go
Co do Truskawki oj wy jędze jedne łądnie to tak obgadywac koleżanke hehe żartuje oczywiście
Ja wierszu nie doczytałam w połowie skapitulowałam jestem teraz zbyt wrażliwa na krzywde dzieci
Co do rocznicy he he u usmiałam się faceci są bezmyślni :-)
jolu ja Ciebie naprawde podziwiam jesteś big super mama :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry