moniqsan
Fanka BB :)
Dobra, ja znikam. MaIuchy wstaną rano a ja nie będę miała siły otworzyć oczu.
I już sobie poszłaś?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobra, ja znikam. MaIuchy wstaną rano a ja nie będę miała siły otworzyć oczu.

...normalnie jak to zobaczylam ile to oczydwa razy przecieralam, a ze czuje sie jakbym sie nie czula to myslalm ze moze mam halucynacje....ale gdzie skad......krejzolki jedne....:-

......

Boniu kochan.....czy Wy naprawde poszalalyscie.....27 stron musialam nadrobic........normalnie jak to zobaczylam ile to oczydwa razy przecieralam, a ze czuje sie jakbym sie nie czula to myslalm ze moze mam halucynacje....ale gdzie skad......krejzolki jedne....:-
-
-
tak:
A moja Alicja dopiero usnela...tzn usnela o 19stej jak zawsze ale oczywiscie siostra ja obudziala...pomimo tego ze usypialismy z mezem kazde w innym pokoju......normalnie ryczec mi sie chce bo teraz przez najblizsze kilka dni Przemek pracuje wieczorami i co ja biedna zrobie.....:--(
Ogolnie dzionek do dupy za przeproszeniem...nosz\ nie wiem co w moje panny wstapilo ale poprostu nie moge je odstapic nawet na sekunde bo jest ryk....no i tylko lapki wyciagaja zeby je wziasc na rece......a zeby mylam dopiero o 16stej..........
Wieczorkiem wyskoczylismy na zakupki....dziewczyny byly zadowolone bo je posadzilam w woziu no i rozgladaly sie ...i o dziwo nawet nie plakaly widzac te tlumy ludzi.....
A ja znalazlam jeszcze taki nocniczek....
Buy your Fisher Price My Potty Friend reviews from Kiddicare Potties and Training | Online baby shop | Nursery Equipment_
no i bardzo mi sie podoba.....
a i dodam ze sie usmialam z Waszych postow.......
No i okazuje sie ze ja jestem z Was najnizsza.....:-(..mam tylko 160cm wzrostu.....![]()

ja tez juz zmykam
buźka Ty kochana "tyranko" - też już gaś światło, i przytul się do męża
- dobranoc :***
gaszę 
Witaj jolu
No, ja z każdym nowym postem myślałam o tych nadrabiających (sama musiałam nadrobić ze 20 stron po powrocie z zakupów)
Mam nadzieję że Twoim dziewczynkom się poprawi i jutro minie płaczliwe wołanie na rączki.
Ja moją Liliankę przetrzymuję (w płaczu). Uczę ją że szybko się nie łamię. Działa
Oj jola, niska czy nie, nie ważne. I tak wszystkie tu zazdroszczą Ci szczupłości![]()

....no mowie Ci ja na spowiedzi...toz one swoj placz slysze przez dwie pary zamknietych drzwi.....
....
...albo ja jaks glupia jestem bo naprawde nie wiem jak to zrobic....normalnie beznadzieje...nie wiem jak zrobic zeby moje dziewczyny zaczely usypiac bez bujania....
, he, he, zaraz obudze spiocha.
:-)