Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
,zasnela przed 24 a wstala o 6:30
Czy to dziecko nie potrzebuje snu???

bo matka owszem

i zobaczysz ze z czasem to minie i coreczki zajma sie nawzajem soba,a my bedziemy narzekac ze nas dzieci na krok nie odstepuja
;-) 
haha i tez ma rolke papieru dla "pikusiów"

:-):-) a nie w pracy w biegu 

. PEWNIE JAJKO JUŻ ZNOSISZ.
U nas nocka z 2 pobudkami a miałam nadzieję że jednak prześpi jola- oj bidoku,,, a moze to chwilowe i zaraz znow wrocisz do rytmu kiedy dziewczynki przesypialy cale nocki i w dzien potrafily sie same zabawic![]()

..podziwiam....Jolu bardzo Ci współczuje mój Kamil też sam zasypia czasami zejdzie prawie godzina zanim zaśnie ale nie lulam go
jolu ja Ciebie naprawde podziwiam jesteś big super mama![]()

Hejka:-)
Ja wlasnie pije kawusie,moja mala nie dala mi dzisiaj pospac,zasnela przed 24 a wstala o 6:30
Czy to dziecko nie potrzebuje snu???
bo matka owszem
Jolu,współczuje tego niespania dziewczynek,widze ze Ty tez usypiasz dziewczynki bujaniem,czyli nie jestem sama. Moja mala nie zasnie sama w lozeczku,musze ja nosic,bujac na rekach i odkladam dopiero jak zasnie,wiem niestety ze to moja wina,chociaz nie calkiem,babcia ma w tym swoj udzial
Moja mama ma dwoch braci i kazdy z nich ma blizniaki,pamietam jak 3 lata temu urodzily sie blizniaczki mojemu wujkowi to moja mama pojechala do nich na 3 miesiace zeby pomoc przy dzieciach(mieszkaja w niemczech),dlatego wiem jak to ciezko. Wy sobie musicie dac rade sami i czasami nerwy moga puscic ale jestes naprawde super mamusiai zobaczysz ze z czasem to minie i coreczki zajma sie nawzajem soba,a my bedziemy narzekac ze nas dzieci na krok nie odstepuja
;-)
A nocniczek fajny,haha i tez ma rolke papieru dla "pikusiów"
![]()

..oj kochana ja to bym sie nie zdziwila jak nastepna ciaza bedzie mnoga...
Hej.
Przerąbane macie z nockami. Tomuś zawsze Iadnie przesypiaI noce. W czoraj zasnąI o 20 i spaI do 8 rano.Dwie pobudki na karmienie byIy aIe za chiny nie chciaI herbaty tyIko mIeko :-(
JoIu,tobie szczegóInie wspoIczuje bo musisz meczyc sie z dwojka.
Zdrówka dIa wszystki chorych maIeństw i ich mamus.![]()
Witam chciałam powiedzieć że wy to jednak wariatki jesteście pozytywne oczywiścieU nas nocka z 2 pobudkami a miałam nadzieję że jednak prześpi
Jolu ty bidulko jedna trzymaj się jeszcze troszkę już niedługo dziewczynki będą potrafiły się sobą zająć a ty w końcu odpoczniesz

..no to ja jeszcze raz pytam ja no kto to byl taki niedobry a Amelia sie odzywa......jaaaaaa...

....nosz usmialam sie....no i walcz tu z siostrzyna solidarnoscia..

....a nie zachaczylabys o Stamford i nie wziela ze soba.....plisssss 

Chociaż ona raczej na takie rzeczy nie zwraca uwagi 

a teraz quiz, z seri 100 pytań do...
1.jak dać dziecku syrop, żeby karku sobie nie złamało... Iza leży na poczatku w pozycji prostej a potem mogłaby zadzwicić niejednego cyrkowca...a Ty spróbuj w między czasie dać jej syrop, albo łyżeczką albo tą strzykawką, albo w jakikolwiek inny sposób!
2. czy to możliwe, żeby dziecko "obraziło" się na butelkę, bo smoka nie może porządnie pogryźć? U nas w odstawke poszły butelki Aventy a wygrywają te z Biedronki (takiego sklepu a nie tworzywa!)
3. macie czasami takie uczucie, że nie możecie odgiąć pleców, bo coś Was trzyma między łopatkami?

Mam coś w tym stylu ale w odcinku lędźwiowym. Tyle że raczej nic mnie nie trzyma, a po prostu po długim przychylaniu się ciężko jest mi się wyprostować ... no, starość nie radość