Chyba bym sie zapłakałaPrzywieź ją do mnie, ja ją oducze! Jestem okrutna i bezwzgędna!

Ale ok;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chyba bym sie zapłakałaPrzywieź ją do mnie, ja ją oducze! Jestem okrutna i bezwzgędna!

Ale ok;-)
jakby była możliwość skanu lub zdjęcia i przesłania na pocztę była bym wdzięczna
( głównie prośba do koleżanek po fachu, chyba że coś ktoś ma to poproszę) czekam na PW 
1 ja kupilam smoczek i takim pojemniczkiem i dziurka i zasysa moja wszystkoa teraz quiz, z seri 100 pytań do...
1.jak dać dziecku syrop, żeby karku sobie nie złamało... Iza leży na poczatku w pozycji prostej a potem mogłaby zadzwicić niejednego cyrkowca...a Ty spróbuj w między czasie dać jej syrop, albo łyżeczką albo tą strzykawką, albo w jakikolwiek inny sposób!
2. czy to możliwe, żeby dziecko "obraziło" się na butelkę, bo smoka nie może porządnie pogryźć? U nas w odstawke poszły butelki Aventy a wygrywają te z Biedronki (takiego sklepu a nie tworzywa!)
3. macie czasami takie uczucie, że nie możecie odgiąć pleców, bo coś Was trzyma między łopatkami?
pracowal tam 20 lat,zrobili wszystkom pracownikom na swieta prezent .po tej wiadomosci niechce mi sie juz jechac do polski na swieta.....:-a teraz quiz, z seri 100 pytań do...
1.jak dać dziecku syrop, żeby karku sobie nie złamało... Iza leży na poczatku w pozycji prostej a potem mogłaby zadzwicić niejednego cyrkowca...a Ty spróbuj w między czasie dać jej syrop, albo łyżeczką albo tą strzykawką, albo w jakikolwiek inny sposób!
2. czy to możliwe, żeby dziecko "obraziło" się na butelkę, bo smoka nie może porządnie pogryźć? U nas w odstawke poszły butelki Aventy a wygrywają te z Biedronki (takiego sklepu a nie tworzywa!)
3. macie czasami takie uczucie, że nie możecie odgiąć pleców, bo coś Was trzyma między łopatkami?
W wariatki przebrzydłe! Nie dość, że nikt nie uskuteczniał ochania i achania nad moim zdolnym trzynastomiesięcznym synkiem nie korzystającym z pieluszek, to jeszcze gadałyście jak szalone do 1!!!:-)

a pytałam w poniedziałek czy mu napisać to mówił, że nie że da rade a teraz mu się przypomniało że jutro musi oddać 

proponuję fachowy masaż z terapią manualną i efekt gwarantowany 
MartaIis,aż brak sIów. MogIi przeciez powiedzieć im duzo wczesniej to kazdy by się rozgIądaI za jakąś inna praca.CzIowiek żyje świętami ,spotakniem z rodziną a tu taka wiadomosć. WspóIczuje.hej mi jest smutno ,glowa boli .moz przyszedl z nocki dzisiaj i mi powiedzial ze jego firme zamykaja do konca 2010 roku wszyscy zwolnieni ,zaczynaja od styczniapracowal tam 20 lat,zrobili wszystkom pracownikom na swieta prezent .po tej wiadomosci niechce mi sie juz jechac do polski na swieta.....:-
-(
nie no brak słów,współczuje Wam bardzo:-(
i jak tylko zapłacze to wszyscy pędzą. Chociaż tak szczerze to mała tylko jak jest ze mną to mnie wykorzystuje na maxa,przy mojej mamie jest grzeczniutka