reklama

Mamy majowe 2009

aneteczko - ja też mam nadzieje (wierzę), że Miloszek świadomie zwraca się do Ciebie "mama":tak::-).
A nasi "eMowie" już tak czasem mają... guzik z uczuciem i myśleniem na off... Mam nadzieję, że szybko się ocknie:sorry:

marzenko - no "zołza" (nie obrażaj się tylko - bo ja też do takich należę, no i do klubu jędz, haha - a to calkiem miłe grono ;-)) - bo pierw mi mówisz/piszesz, że coś mi powiesz...a później cisza...

reklama
Aga_km a u mnie dzisiaj powtórka z rozrywki,mloda spała do 16,zjadła i bawi sie na całego z tatusiem,potem padnie na godzine i znów zabawa pewnie do 24,brrr:wściekła/y:
My nawet na spacerku nie byłyśmy, paskudnie dzisiaj i zimno,ja chce snieg:tak:

to się dzisiaj obie popocieszamy ok. północy :-D:-D:-D (oby NIE... no ale z naszymi dziewczynami to raczej do pzrewidzenia są pewne scenariusze;-))

Mówię Dobry wieczór
Ale pewnie na próżno bo i tak nikt mnie tu nie zauważa,buuuuuuuu:-(.
Jolu-Nasza SUPER MAMO, każda z nas ma czasem ochotę udusić swoje dziecię.Nasze bobasy w ciagu dnia tak intensywnie uczą się świata,że wieczorem mają problem z zasypianiem od nadmiaru bodźców.Niestety za bardzo pomóc nie możemy:no::-(:no:. Jedynie co przechodzi mi do głowy to wyciszanie przed snem np.kojący masaż po kąpieli czy jakaś muzyka relaksacyjna lub kołysanki.Masz trudniej bo wszystko x2 ale może warto spróbować:sorry: oczywiście jak będziecie razem z M bo samej będzie trudno.
I pamiętaj jesteś nasza idolką;-)
Marzena-No to miałaś pecha:no:. Jesteś cierpliwa, gdyby na mnie trafiło to w takiej sytuacji samochód byłby już do sprzedania:crazy:.Nienawidzę jak przedmioty martwe robią mi na złość:growl:

reklama
Mamamatysia - witaj Kochana...
o mnie też się nikt nie dopytywał w trakcie dnia - więc "przybij piątkę" :-D
A jak tam Twoj szlaban na BB?? Bo ja co wieczór szoruje gary...byleby M nie wk..wiać pytaniem kiedy "to zrobi" - On spi..ja za niego odwalę "pańszczyznę" i już - problem z głowy :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry