reklama

Mamy majowe 2009

Witajcie Mamuśki:-),

JESTEM!!!

dzisiaj (tak jak pisałam w nocy) - miałam popołudnie z mamą i Jagodą przed TV...
później poszłyśmy z Jagą na spacer (do ZUS-u i na małe zakupki - Mariquita ma u nas 40% na wszystkie produkty, wiec obkupiłam Jagodzie na wyrost w skarpetki, rajtuzy, kwiecistą koszulę i komplet - czapka + szalik), no i zmokłyśmy jak cholera ( w sumie to tylko wózek i ja.. bo "nietomna"matka wzięła nie ta folię na wozek co trzeba..):wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
o widzę,że Ci nerwy na autko przeszły:-D:-D:-D
nie przeszły mi tylko sporo kasy byłabym w plecy... a teraz na prawdę brak u mnie funduszy. remont właściwie zakończony, w weekend można by się wprowadzać, ale nie wiadomo czy mąż wróci... auto u mechanika... do dupy ze wszystkim!!! nic tylko się upić!!!

Marzenko - wspołczuję Ci tych przygód z autkiem.. Bo od początku coś z nim było nie tak... I weź tu się nie denerwuj i jedź...
No ale pomyśl, jakim sprawnym kierowcą będziesz po trudach z tymże autkiem...

Miałaś się do mnie odezwać "zołzo" :-p:-p:-p

Jolenko - jak dziewczynki się dziesiaj zachowują?
Ja nie wiem, co to będzie u mnie dzisiaj w nocy - bo przed chwilą uspałam Jagodę...już tak marudzila, ze nie było mocnych:no: na szczęscie w dzień malo spała, wiec może wczorajsze szybkie usypianie sie powtórzy:sorry:

Tsarina - kurcze - starość nie radość... :-D:-D:-D
z tym syropkiem to Ci nie pomogę...każdy sposób na zaaplikowanie jest dobry, a najlepszy ten skuteczny ;-):tak:

Zdróweczka dla wszytskich pochorowanych dzieciaczków!!!

Marzenko - wspołczuję Ci tych przygód z autkiem.. Bo od początku coś z nim było nie tak... I weź tu się nie denerwuj i jedź...
No ale pomyśl, jakim sprawnym kierowcą będziesz po trudach z tymże autkiem...

Miałaś się do mnie odezwać "zołzo" :-p:-p:-p
wiesz każdy porządny kierowca jechać by nim potrafił, tylko dla mnie np. ręczny za ciężko chodził i nie potrafiłam do końca go zaciągnąć, więc trzeba było do mechanika. mój Sławek nim jechał bez problemu, ale dla mnie pewne rzeczy były problemem. no ale teraz to już byłby problem dla każdego! A kierowcą jakim będę...??? Hmmmm.... no mam niezłą szkołę jazdy!
Zołza?!?!?!?!?!?!?

reklama
Aga_km a u mnie dzisiaj powtórka z rozrywki,mloda spała do 16,zjadła i bawi sie na całego z tatusiem,potem padnie na godzine i znów zabawa pewnie do 24,brrr:wściekła/y:
My nawet na spacerku nie byłyśmy, paskudnie dzisiaj i zimno,ja chce snieg:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry