reklama

Mamy majowe 2009

reklama
melduję się na AA ale dziś niestety bez % :-( tylko z kawą i tostami- właśnie zabieram się za pisane prac dla męża :eek: a tak bym z wami popisała troszkę :tak: no nic będę podczytywać :sorry:

Byłam dziś pierwszy raz na solarce po ciąży ( nie jestem zwolenniczką ale ma bladość mnie przerażała) a jutro fryzjer a w sobotę wypad z mężem i znajomymi do centrum :tak: takie małe przyjemności ale mówię wam jak mi się dzięki temu buźka cieszy- w końcu czas zrobić coś dla siebie :-D:tak::cool2:

witaj Mmatysia ;-):tak::tak::tak:

Malinko ale ci dobrze,ja jutro w koncu chyba:wściekła/y: pójde na solarium,bo normalnie bladość moja daje po oczach,w sobote Naduska do babci a mama sie zrelaksuje:cool2:
A co Twój mąż studiuje,oczywiście jak możesz napisac:sorry:

Jestem!!!

Dziecko wykąpane, nakrmione i śpi:tak:!
Oczywiście mam piwo!
U mnie to samo:tak::tak::tak:,tylko zamiast pifa fino;-).
Kobitki nogi mi dziś do d... wchodzą.W domu byłam dzisiaj dosłownie godzinę(do 17.30) i przez ta godzine Filip mnie wykończył.Moje dziecię lada chwila będzie raczkowało do przodu.Na chwilę obecną posuwa sie"zajeczymi susami" z predkoscia światła:szok: i dziś juz dwa razy złapałam go przy schodach:eek: Trzeba będzie zainwestować w bramki:sorry:

Marzeno jutro przyjdzie fotelik.Wreszcie!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry