aga_k_m
maj '09 - Jagódkowa mama
hahahaha - no przeciez to prawda!!! baa -nawet z edycji czcionki zrezygnowalam co by szybciej pisac...tiaaa a świstak siedzi i zawija w te sreberka ...![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hahahaha - no przeciez to prawda!!! baa -nawet z edycji czcionki zrezygnowalam co by szybciej pisac...tiaaa a świstak siedzi i zawija w te sreberka ...![]()
patrz jak się tłumaczy, a co na gg pisze to już inna sprawa, no nie?tiaaa a świstak siedzi i zawija w te sreberka ...![]()
Miłych snówjej ..............ale piszecie, nie zdarzam was przeczytać
Ja sie żegnam ide spac , bo jutro o 5 trzeba na nogach być
Dobranoc

ja myśle ze aktorzy już dawno się pogubili we własnych rolach...ba ..pewnie nawet nie wiedzą który odcinek aktualnie jest emitowanyto dopiero tasiemiec jest![]()

moja prabacia ogląda. ma 99 lat. sadzicie, że obejrzy do końca?

Jak jej JoIa nagra ten następny 1000 co u niej Ieci to jest szansa.moja prabacia ogląda. ma 99 lat. sadzicie, że obejrzy do końca?
no troszkę jej zeszło aż wątek straciłamarzenko - troszke chyba sikalas po tym piwie co?
anateczka - dobrej nocki

co za tajemnice babochy???patrz jak się tłumaczy, a co na gg pisze to już inna sprawa, no nie?

nie masz pojęcia jak się spieszyłam!marzenko - troszke chyba sikalas po tym piwie co?
anateczka - dobrej nocki
jakie przytaknęła, jakie przytaknęła? Ja się tylko oplułamO nieeeeeeeeeeeeeeeeee
Przytaknęła jej!!!!!!!!!!!!!!
Nadal 5 ston
wariatki

ja już dawno...ale szkoda mi mojego fioletuhahahaha - no przeciez to prawda!!! baa -nawet z edycji czcionki zrezygnowalam co by szybciej pisac...

nieeee no co Ty...przeciez to prawdapatrz jak się tłumaczy, a co na gg pisze to już inna sprawa, no nie?