Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie, teraz już mnie to nie denerwuje. zresztą wtedy też. tylko jak się przywaliła z tą urbańską i muchą to mnie wqwiła! co mnie urbańska i mucha...?! nic! zwisają mi i powiewająnie denerwuj się Marzenko poprostu byłaś chyba najbliżej
!mnie ciagna własnie te białe domki;-).Ale możne faktycznie nudnawo.My lubimy zwiedzać.Zazwyczaj na 7 dni pobytu 5 spędzamy na wycieczkach.Zobaczę co M wykombinuje z tymi tajemniczymi wakacjami:-)Mmatysia, ja byłam na Santorini przy okazji wakacji na Krecie. Nie wiem czy chciałabym tam spędzić więcej niż 2-3 dni :-(Miejsce fajne, śliczne, ale do zobaczenia, zwiedzenia i tyle. Po chwili staje się nudne, bo ak naprawdę poza urokiem białych domków z niebieskimi dachami nic tam nie ma
Ja tez mam komunię, restauracja załatwiona,następne spotkanie w kościele w lutym, więc o wakacjach można pomyśleć;-)jejku wy juz o wakacjach myslicie, ja nawet nie mma glowy do tego w tym roku czeka nas komunia m wiec latam jak glupia do kosciola na jakies spotkania.jutro przymiarka alb po jutrze swiecenia medalikow paranoja.
Ten co sie zaczyna od a....to M;-)Mmatysia, a ja właśnie wzięłam do ręki ulotkę: PARTNER KATOWICE-PIOTROWICE. I na dole są 3 adresy e-mail. Czyj jest drugi???
mnie ciagna własnie te białe domki;-).Ale możne faktycznie nudnawo.My lubimy zwiedzać.Zazwyczaj na 7 dni pobytu 5 spędzamy na wycieczkach.Zobaczę co M wykombinuje z tymi tajemniczymi wakacjami:-)