• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Mmatysia, ja byłam na Santorini przy okazji wakacji na Krecie. Nie wiem czy chciałabym tam spędzić więcej niż 2-3 dni :-(Miejsce fajne, śliczne, ale do zobaczenia, zwiedzenia i tyle. Po chwili staje się nudne, bo ak naprawdę poza urokiem białych domków z niebieskimi dachami nic tam nie ma:no:

mnie ciagna własnie te białe domki;-).Ale możne faktycznie nudnawo.My lubimy zwiedzać.Zazwyczaj na 7 dni pobytu 5 spędzamy na wycieczkach.Zobaczę co M wykombinuje z tymi tajemniczymi wakacjami:-)

jejku wy juz o wakacjach myslicie, ja nawet nie mma glowy do tego w tym roku czeka nas komunia m wiec latam jak glupia do kosciola na jakies spotkania.jutro przymiarka alb po jutrze swiecenia medalikow paranoja.

reklama
mnie ciagna własnie te białe domki;-).Ale możne faktycznie nudnawo.My lubimy zwiedzać.Zazwyczaj na 7 dni pobytu 5 spędzamy na wycieczkach.Zobaczę co M wykombinuje z tymi tajemniczymi wakacjami:-)

No więc jak lubicie zwiedzać to tym bardziej.
Lepiej w takim razie wziąć jakąś grecką wyspę (Kreta jest fajna, sporo zwiedzania - Knossos, Heraklion, Rodos jest słaby, byłam na leżenie plackiem polecam, zwiedzanie mniej) i na Santorini po prostu się wybrać (są szybkie wycieczki wodolotami) :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry