reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Mmatysia, ja byłam na Santorini przy okazji wakacji na Krecie. Nie wiem czy chciałabym tam spędzić więcej niż 2-3 dni :-(Miejsce fajne, śliczne, ale do zobaczenia, zwiedzenia i tyle. Po chwili staje się nudne, bo ak naprawdę poza urokiem białych domków z niebieskimi dachami nic tam nie ma:no:

mnie ciagna własnie te białe domki;-).Ale możne faktycznie nudnawo.My lubimy zwiedzać.Zazwyczaj na 7 dni pobytu 5 spędzamy na wycieczkach.Zobaczę co M wykombinuje z tymi tajemniczymi wakacjami:-)

jejku wy juz o wakacjach myslicie, ja nawet nie mma glowy do tego w tym roku czeka nas komunia m wiec latam jak glupia do kosciola na jakies spotkania.jutro przymiarka alb po jutrze swiecenia medalikow paranoja.

reklama
mnie ciagna własnie te białe domki;-).Ale możne faktycznie nudnawo.My lubimy zwiedzać.Zazwyczaj na 7 dni pobytu 5 spędzamy na wycieczkach.Zobaczę co M wykombinuje z tymi tajemniczymi wakacjami:-)

No więc jak lubicie zwiedzać to tym bardziej.
Lepiej w takim razie wziąć jakąś grecką wyspę (Kreta jest fajna, sporo zwiedzania - Knossos, Heraklion, Rodos jest słaby, byłam na leżenie plackiem polecam, zwiedzanie mniej) i na Santorini po prostu się wybrać (są szybkie wycieczki wodolotami) :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry