reklama

Mamy majowe 2009

Ja słyszałam o przypadku kiedy nie wpuścili rodziców na pokład samolotu bo dziecko miało 10 miesięcy a paszport robiony w wieku 3-ech, zmieniło się i stwirdzili że jest niepodobne i nie mogą jednoznacznie stwierdzić tożsamości :eek:
Na pytanie co w takim razie, kiedy mieli wymieć ważny kilka lat paszport powiedziano im że za każdym razem kiedy dziecko się zmienia :szok:

No wlasnie i to jest chore powinno sie male dziecko wpisywac do paszportu rodzicow:tak:

reklama
no bo Mama_Bartusia mnie wqwiła! Zresztą to nie pierwszy raz! Pamiętam jak któraś pytała wtedy o kolczyki... I ja stwierdziłam, że dla mnie to jest śmieszne - ta Antosia ich wtedy jeszcze nie miała:no: - ale dla mnie to głupie kilkumiesięcznej dzieczynce uszy przebijać. I o ile dobrze pamiętam - a pamęć mam dobrą - zapytajcie mojego Sławka - wtedy Sheeppy dość profejonalnie się wypowiedziała na ten temat... Ale Ona też tylko do mnie się przy.....ła! Nosz qwa!
bo sheeppy i kolczyki to jej świat może dlatego ją to tak oburzyła

Na baseny do Czech:-).Zresztą często jeździmy do Tatralandi i Oravicy.
Na Chorwacje mamy zaproszenie bo klient M(ten co wozi winko) ma tam kamienicę i już w tym roku nas zapraszał ale się bałam Z Filipem samochodem jechać tak daleko.
Ja marzę o Santorini ale M cos ostatnio ogladał wycieczki w nasze wymarzone miejsce i coś przebąkiwał,ze może na tydzień chłopców u babci zostawić:sorry:

Ni boj sie,ze Filip za maly jak jechalismy do Wloch to Krzysio mial 3m-ce:tak:

nie chce zebys przezywala jak lysy peruke , to nie jest chyba mile :)

Eeee tam, to jest niesamowite :tak:
Zdjęcie jest malutkie, ale chyba i tak nie kojarzę :-(
Wiem że były jakieś dwie babki, sidziały na kanapie po mojej prawej stronie i coś tam do mnie zagadały a tak to tylko pamiętam że ktoś się przewijał na fotelach obok. No i była jeszcze z prawej strony na fotelu dziewczyna z ciemnymi długimi gęstymi włosami. Kręciła je czy cuś ... :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry