reklama

Mamy majowe 2009

bo sheeppy i kolczyki to jej świat może dlatego ją to tak oburzyła
tak tylko widzisz Sheeppy wypowiedziała się profesjonalnie na temat kolczyków i wiele innych dziewczyn też się wypowiedziało, a ta tylko do mnie się p..........ła! Niby dlaczego? Nie tylko ja stwierdziłam, że to głupi pomysł., A to, że ona swojej dwumiesięcznej córce uszy przebiła to już jej sprawa. Moim zdaniem to śmieszne! Mogła sobie lalkę kupić to by ją stroiła i kolczyki kupowała...

reklama
Eeee tam, to jest niesamowite :tak:
Zdjęcie jest malutkie, ale chyba i tak nie kojarzę :-(
Wiem że były jakieś dwie babki, sidziały na kanapie po mojej prawej stronie i coś tam do mnie zagadały a tak to tylko pamiętam że ktoś się przewijał na fotelach obok. No i była jeszcze z prawej strony na fotelu dziewczyna z ciemnymi długimi gęstymi włosami. Kręciła je czy cuś ... :sorry:
[/QUOTEciemne dlugie to mogfla byc moja mama :) ale ona siedziala chyba po lewo :)

tak tylko widzisz Sheeppy wypowiedziała się profesjonalnie na temat kolczyków i wiele innych dziewczyn też się wypowiedziało, a ta tylko do mnie się p..........ła! Niby dlaczego? Nie tylko ja stwierdziłam, że to głupi pomysł., A to, że ona swojej dwumiesięcznej córce uszy przebiła to już jej sprawa. Moim zdaniem to śmieszne! Mogła sobie lalkę kupić to by ją stroiła i kolczyki kupowała...
nie denerwuj się Marzenko poprostu byłaś chyba najbliżej

Ja marzę o Santorini ale M cos ostatnio ogladał wycieczki w nasze wymarzone miejsce i coś przebąkiwał,ze może na tydzień chłopców u babci zostawić:sorry:
Mmatysia, ja byłam na Santorini przy okazji wakacji na Krecie. Nie wiem czy chciałabym tam spędzić więcej niż 2-3 dni :-(Miejsce fajne, śliczne, ale do zobaczenia, zwiedzenia i tyle. Po chwili staje się nudne, bo ak naprawdę poza urokiem białych domków z niebieskimi dachami nic tam nie ma:no:

agakm- tak jak bysny w pl nie mialy miejsca na wypad hahah :-D, a w Chorwacji się spotkamy ;-)

marzena80- kochana nie denwruj sie, ja tez nie przekuwam uszu niuni! Zreszta tez sie wypowiadalam na zamkniety w tym temacie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry