reklama

Mamy majowe 2009

Dlaczego żałujesz? :shocked2:
Confi to na pewno Marzenę Rogalską. Baaaardzo jest podobna :tak:
Nie widzę żadnego zdjęcia :no2:
A co robiłaś u Kacpra? Gdzie siedziałaś? Bo generalnie pamiętam co się wtedy działo, więc może skojarzę :tak:

ja bylam na podcieciu koncowek i czekalam na mame

Załączniki

• 15844_1055317438969_1706820291_119577_4700037_n (1).jpg
    15844_1055317438969_1706820291_119577_4700037_n (1).jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Też sie tam wybieramy prawdopodobnie w lutym.A paszporty biometryczne juz są,Ja wyrabiałam razem z Fifim i pobierali odcisk palca z obu dłoni.Zdjecie dziecka z otwartymi oczkami i zamkniętą buzią.Ciężko zrobić jak fotografowalismy 4 miesięcznego bobasa to sie nieźle namęczyliśmy:zawstydzona/y:

No ciezko,ciezko nasz Krzysio mial 2m-ce i robili mu zdiecie na lezaco tzn.Krzysio lezal:-D
A jesli chodzi o Liberec i to centrum rozrywki to jest super bylismy tam z moim m jak Malysz skakal:tak:

Acha i paszport jest na 5 lat,chyba,że zarządacie z M na 10.my tak zrobiliśmy ale j/w pisałam to i tak będzie trzeba za 2 lata wymienić
Nie klikajcie tyle bo was nie nadrobię:wściekła/y:
Ja słyszałam o przypadku kiedy nie wpuścili rodziców na pokład samolotu bo dziecko miało 10 miesięcy a paszport robiony w wieku 3-ech, zmieniło się i stwirdzili że jest niepodobne i nie mogą jednoznacznie stwierdzić tożsamości :eek:
Na pytanie co w takim razie, kiedy mieli wymieć ważny kilka lat paszport powiedziano im że za każdym razem kiedy dziecko się zmienia :szok:

wiem że na tamtym a jak pisałam że jej nie lubie to o tobie pomyślałam i tamtej kłótni :-D
no bo Mama_Bartusia mnie wqwiła! Zresztą to nie pierwszy raz! Pamiętam jak któraś pytała wtedy o kolczyki... I ja stwierdziłam, że dla mnie to jest śmieszne - ta Antosia ich wtedy jeszcze nie miała:no: - ale dla mnie to głupie kilkumiesięcznej dzieczynce uszy przebijać. I o ile dobrze pamiętam - a pamęć mam dobrą - zapytajcie mojego Sławka - wtedy Sheeppy dość profejonalnie się wypowiedziała na ten temat... Ale Ona też tylko do mnie się przy.....ła! Nosz qwa!

w lutym to na Chorwację czy na te baseny do Czech???
Ja pamiętam jak miałm paszport robiony w 8 klaskie podstawówki, a potem z nim jechałam jak miałam ponad 20 lat to barrrrrdddddzzo dziwnie na mnie patrzeli...
Na baseny do Czech:-).Zresztą często jeździmy do Tatralandi i Oravicy.
Na Chorwacje mamy zaproszenie bo klient M(ten co wozi winko) ma tam kamienicę i już w tym roku nas zapraszał ale się bałam Z Filipem samochodem jechać tak daleko.
Ja marzę o Santorini ale M cos ostatnio ogladał wycieczki w nasze wymarzone miejsce i coś przebąkiwał,ze może na tydzień chłopców u babci zostawić:sorry:

reklama
Ja słyszałam o przypadku kiedy nie wpuścili rodziców na pokład samolotu bo dziecko miało 10 miesięcy a paszport robiony w wieku 3-ech, zmieniło się i stwirdzili że jest niepodobne i nie mogą jednoznacznie stwierdzić tożsamości :eek:
Na pytanie co w takim razie, kiedy mieli wymieć ważny kilka lat paszport powiedziano im że za każdym razem kiedy dziecko się zmienia :szok:

extra :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry