M
Marzena80
Gość
ja też nie widziałamNie widzę żadnego zdjęcia![]()

A gdzie Monika zniknęła???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja też nie widziałamNie widzę żadnego zdjęcia![]()

a dlaczego? bo się zmieni? o to chodzi?i tak będzie trzeba za 2 lata wymienić
Jestem. Poszłam za Tobą na xxxxx.ja też nie widziałam
A gdzie Monika zniknęła???
Też sie tam wybieramy prawdopodobnie w lutym.A paszporty biometryczne juz są,Ja wyrabiałam razem z Fifim i pobierali odcisk palca z obu dłoni.Zdjecie dziecka z otwartymi oczkami i zamkniętą buzią.Ciężko zrobić jak fotografowalismy 4 miesięcznego bobasa to sie nieźle namęczyliśmyno właśnie zastanawiam się też nad paszportem... My z M tez musimy wyrobic (chciałabym do Chorwacji pojechac)
no ale co, Moniś - mam coś wiecej napisac o tych basenach??Centrum Babylon - wspaniały wypoczynek w hotelu**** i aquapark gratis - Liberec, Czechy
no a o dowodach właśnie nie napisze nic więcej...myślałam, że któras z Was juz wyrabiała, i coś wiecej wie na ten temat...
Wiem, że napewno oboje Rodzice muszą wyrazić zgodę na dowód/paszport.. No ale jakie zdjęcie, itd...
Od stycznia ma wejść paszport z liniami papilarnymi...a dowody??

Moniqsan a Wy dlaczego nie na żywo,my na pewno bysmy byli gdyby nie odleglosc![]()

tak dokładnie to nie wiem jakie pytanie było, ale trzeba było wymienić miasta aglomeracji śląskiej... a oni rybnik, będzin, itd... a świętochłowic i siemianowic nie znali...ale o co chodzi????
Tak i na lotnisku taki paszport możne nie przejść:-(a dlaczego? bo się zmieni? o to chodzi?
nie wiem gdzie wy podobieństwo widzicie