reklama

Mamy majowe 2009

moniqsan-tak tak aga wybiera sie na pomorze, nie daleko mojego miasta wiec sie spotkamy :-)

roxy- dzieki za odp :-), chyba przejde sie do kosmetyczki zeby mi przebila, bo w koncu tyle lat miałam ;-)

florencja- kochana dobranoc, nie martw sie ja tez wstaje kilka razy w nocy, i chodze do pracy na 7 ale pobudkę mam już o 4v:-(

reklama
Tyle km ma nad morze i pojedzie, a do Katowic...? Ja wiem, że tu nic ciekawego nie ma, ale mamy Sislesia City Center i kopalnię Wujek!!!

moniqsan-tak tak aga wybiera sie na pomorze, nie daleko mojego miasta wiec sie spotkamy :-)

roxy- dzieki za odp :-), chyba przejde sie do kosmetyczki zeby mi przebila, bo w koncu tyle lat miałam ;-)

florencja- kochana dobranoc, nie martw sie ja tez wstaje kilka razy w nocy, i chodze do pracy na 7 ale pobudkę mam już o 4v:-(
tez bym chciala,ale taki bol jaki mi towarzyszyl przy przebijaniu ,no po prostu nie mam odwagi:no:

może po nowym roku wreście uda nam się spotkać
Ja pamiętam nasze przymiarki do katowickiego spotkania. maiły być tylko 4 sztuki! I nic nie wyszło, a potem i tak w tym dniu lało!!! No, ale może, może... Ja myślałam, że w ten weekend się wyprowadzę stąd i się spotakm z kimś... a tu nic z tego... mąż stoi pod frankfurtem i dalej siedzę u teściów:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry