Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nosz ty.Nie wiesz kobito ile my tu mamy perełek na ŚląskuTyle km ma nad morze i pojedzie, a do Katowic...? Ja wiem, że tu nic ciekawego nie ma, ale mamy Sislesia City Center i kopalnię Wujek!!!
.Ja do niedawna n ie wiedziałam ale my dużo jeździmy i coraz bardziej zaczynam doceniać nasze dziedzictwo.Jedyne do czego sie nie przekonam to gwara
w wawie tez jest duzo fajnych miejsc, galeria zlote tarasy, mokotow, sadyba, arkadia, reduta, blue city zoo, baseny wiec zapraszam![]()

Dzięki za info.Ja bym pewnie dała się wkręcić rezydentowi z biura podróży i skusiłabym się na to Santorini.M mówi, ze może w marcu polecimy sami a z dziećmi w czasie wakacji na Chorwację
![]()

Np za 3 dniowe Safari zapłaciliśmy zamiast 350 dolarów od osoby, 300 za naszą dwójkę. Jechaliśmy takimi samymi safari busami i spaliśmy w tych samych hotelach co ludzie wykupujący wycieczki u rezydentow Neckermanna :-)to zapraszam na mazury, przez warszawe:-);-)

oby, oby!do Ciebie Kochana przyjadę szybciej - obiecuję!!!
dyć przestoń, że ci sie łonacenie nie podobo!Nosz ty.Nie wiesz kobito ile my tu mamy perełek na Śląsku.Ja do niedawna n ie wiedziałam ale my dużo jeździmy i coraz bardziej zaczynam doceniać nasze dziedzictwo.Jedyne do czego sie nie przekonam to gwara
![]()
Niezamaco
Ja nigdy nie korzystam z ofert rezydentów.
Jak byliśmy z M w Kenii organizowaliśmy sobie wycieczki na własną rękę i za połowę ceny zobaczyliśmy 2 razy więcejNp za 3 dniowe Safari zapłaciliśmy zamiast 350 dolarów od osoby, 300 za naszą dwójkę. Jechaliśmy takimi samymi safari busami i spaliśmy w tych samych hotelach co ludzie wykupujący wycieczki u rezydentow Neckermanna :-)
moniqsan-tak tak aga wybiera sie na pomorze, nie daleko mojego miasta wiec sie spotkamy :-)