reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dzięki za info.Ja bym pewnie dała się wkręcić rezydentowi z biura podróży i skusiłabym się na to Santorini:zawstydzona/y:.M mówi, ze może w marcu polecimy sami a z dziećmi w czasie wakacji na Chorwację:tak:

Niezamaco :tak:
Ja nigdy nie korzystam z ofert rezydentów.
Jak byliśmy z M w Kenii organizowaliśmy sobie wycieczki na własną rękę i za połowę ceny zobaczyliśmy 2 razy więcej :tak: Np za 3 dniowe Safari zapłaciliśmy zamiast 350 dolarów od osoby, 300 za naszą dwójkę. Jechaliśmy takimi samymi safari busami i spaliśmy w tych samych hotelach co ludzie wykupujący wycieczki u rezydentow Neckermanna :-)

Niezamaco :tak:
Ja nigdy nie korzystam z ofert rezydentów.
Jak byliśmy z M w Kenii organizowaliśmy sobie wycieczki na własną rękę i za połowę ceny zobaczyliśmy 2 razy więcej :tak: Np za 3 dniowe Safari zapłaciliśmy zamiast 350 dolarów od osoby, 300 za naszą dwójkę. Jechaliśmy takimi samymi safari busami i spaliśmy w tych samych hotelach co ludzie wykupujący wycieczki u rezydentow Neckermanna :-)

masz racje moniqsan, tak pojechala mojej mamy siostra do tajlandii.najpierw chiny a potem plaza. I polowe taniej, jak nie wiecej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry