reklama

Mamy majowe 2009

dzięki za rade, padłam jak sprawdziłam: dotyczył Marzeny!
a dokładniej, że współczuje jej, że nie pamięta już o stosunku (to w kontekście rozmowy o truskawie...) a ja jej współczułam... no, musze przyznać... zarąbiaszczy post!

nie no - przebiłaś historie Moniqz przegapieniem 1000-niaka przez podchmieloną mamstud :-D:-D:-D

reklama
nie no Kochane - bede musiała Was opuścić :-(:-(:-(... Idę powalczyć z Jagodą w łóżku :wściekła/y:( M ma na 7:00 do pracy...)
buziaczki !!!

apropo - długo walczył Pudzian, coo:laugh2::laugh2::laugh2: gdzie oni tego leszcza znaleźli???

Hejka laski
Nie było mnie tydzień a tu ponad 200 stron do nadrobienia :szok: oczom nie wierze..patrzę znowu..i serio :eek: :rofl2:
To zacznę od podziękowań za życzonka półroczne :tak: dziękuję i Patryk też :-)
W weekend jak co weekend..też raczej yeż mnie nie będzie, bo spędzamy je we trójkę:happy::happy::happy:. Tak, więc już wogóle Was nie nadrobię...buuu.. :-(
Powiedzcie co się wydarzyło u Was od 5go grudnia bo do tej daty zdążyłam poczytać..a właściwie to przeleciałam przez posty..:zawstydzona/y:
Pozdrowionka dla każdej...i poproszę o streszczenie 200 stron :rofl2:

nie no Kochane - bede musiała Was opuścić :-(:-(:-(... Idę powalczyć z Jagodą w łóżku :wściekła/y:( M ma na 7:00 do pracy...)
buziaczki !!!

apropo - długo walczył Pudzian, coo:laugh2::laugh2::laugh2: gdzie oni tego leszcza znaleźli???

Ale kurcze, co to za walka. Wpadł jak zgłodniały wilk. Jakby chciał to by zabił Najmana (Najman to dość znany bokser). Zero techniki. Po prostu ATAK. Ciekawa jestem dalszje kariery Pudziana :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry