• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

Ale to też niekapek, tak?

Wiesz aga, to nie jest, że ona nie umie. Ona po prostu nie chce. Ściągałam w łasnoręcznie swoje mleko, zassała 2 razy, poczuła co tam jest, i i tak olała :sad:
Może powinnam spróbować z innym kubeczkiem, ale tu chyba chodzi o psychikę. o to żeby się do mamy przytulić i pobyć blisko. Inne ssanie jest be :hmm:
Jagoda miała takie same odruchy... Butelka była bee, niekapek z Canpola tez... a ten z NUKa ma wąski i miękki ustnik - mówie Ci rewelka!!! od wtorku pijemy z niego po troszkę, wiec jestem prawie pewna sukcesu

co do tego czy to niekapek.. to nie moge sie zgodzic z tym zdaniem!!! Jagoda jak dmuchnie w ustnik to za chwile ma mleczko na sobie, no i jak rzuci kubkiem to tez zawsze cos wyleci...

reklama
ja Cię Tsarino musze zapoznać z moja koleżanką!!! Normalnie to jak piszesz, Twoje zainteresowania muzyczne... ciemna strona:-D:-D:-D (taki żarcik), no i te wyprawy... Nowa Zelandia, fiordy... jeszcze napisz coś o klifach Irlandzkich...

No i moja Madziucha to gotycka dama!!! Castleparty i te sprawy...

wszystko fajnie, ale ja z gotami to niewiele mam wspólnego... nie dogadujemy się, że tak powiem w większości spraw...

klify Irlandi- coś pięknego, leprekuna można spotkać i dobrego piwka się napić... jak nie bedziemy o wyższości mroku i koronek nad gitarowymi rifami gadać, to nas zapoznaj!

Zgadzam sie z Tobą Elu - psychika ma tu ogromne znaczenie...
ale picia z kubka dzieciaczki powinny się juz uczyć...
Ja też zaprzestalam walki z butelką... już praktycznie mam wszystkie pochowane...

ten kubek z NUKa jest dla dzieciaczkow powyzej 6 m-ca, i jest przeznaczony własnie do nauki picia

Jagoda miała takie same odruchy... Butelka była bee, niekapek z Canpola tez... a ten z NUKa ma wąski i miękki ustnik - mówie Ci rewelka!!! od wtorku pijemy z niego po troszkę, wiec jestem prawie pewna sukcesu

co do tego czy to niekapek.. to nie moge sie zgodzic z tym zdaniem!!! Jagoda jak dmuchnie w ustnik to za chwile ma mleczko na sobie, no i jak rzuci kubkiem to tez zawsze cos wyleci...
No to chyba muszę spróbować :tak:
Zachęciłaś mnie.
Pokażesz jeszcze raz? :zawstydzona/y:
Teraz tego nie odnajdę :sorry::zawstydzona/y:

to jest mój 1034 post, kiedy był 1000? tylko, nie piszcie, że 34 posty temu, to już wiem...

hahahha - kurcze... powiem Ci, że też nie zauwazylam...ale to z pewnością było w przeciągu kilku dni.. ;-):-D:-D:-D
wiesz co - wejdz na swoj profil i odlicz te 34 posty wstecz ;-) - przynajmniej bedziesz wiedziała, czego dotyczyl twoj 1000 poscik :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry